superHUMAN Блог

суперЧовешките позиции в Xplora очакват своите кандидати

Xplora расте, а с това търсим още хора, които искат да се развиват в нашата human digital среда – да постигаме значими за клиентите ни резултати, като говорим на реални хора и им носим реална стойност чрез дигиталния маркетинг. Всичко това – като обясняваме по разбираем начин и като споделяме добрите практики в цялата индустрия и сред студенти и млади специалисти. И разбира се, като създаваме човешка и приятелска среда за екипа и приятелски отношения с клиентите и партньорите ни.

И така, заедно със сегашните и с новите ни супер клиенти (не пропускай да ги видиш на  FB страницата ни и в YouTube канала), търсим цели четирима нови superHUMANS – както хора с опит, така и стажанти. За да ни помогнете да пораснем от 49 на 53 superHUMANS.

Хората, които търсим, знаем, че ще се съгласят, че:

  • човешко е да искаш да си намериш нова работа, суперЧовешко е да целиш тя да те предизвиква всеки ден и с всяка задача;
  • човешко е да не си сигурен откъде да започнеш да търсиш, суперЧовешко е да не се отказваш и да бъдеш сигурен, че можеш да стигнеш до правилните отговори сам;
  • човешко е да ти се занимава с дигитален маркетинг, суперЧовешко е да го правиш по разбираем начин така, че всички да се кефят на идеите ти.

СуперЧовешката история започва преди малко повече от 5 години в един слънчев офис на ул. “Георги Бенковски” 6. Там започнахме работа по едни от най-дългогодишните ни клиенти – Medix, Hotpoint, Whirlpool, Danone Bulgaria, Bridgestone, Philips, Schneider Electric.

Разбра накъде бием, така можем да продължаваме още дълго, но искаме още да ти разкажем. В този офис за първи път станахме екип от 10 човека, после и 20. В него празнувахме първите рождени дни на агенцията или си намирахме поводи какво да празнуваме на Коледния базар в градинката до нас. Имахме повече от 30 повода и си ги сменяхме всеки ден.

Пораснахме, офисът ни стана малък и се разделихме с него. Преместихме се на ул. “Янко Сакъзов” 19, точно над парка “Заимов” и до Ракета Ракия бар. Станахме 30, после 40. Съвсем естествено, след като към клиентите ни се присъединиха Сладкарници Неделя, Ариана, Престиж 96, Aladin Foods, Batiste, Helecloud, TAT, Escapelle, K-Express, Telelink, Lorelli, Tesy, Neterra. И това са само част от тези, с които обогатяваме дигиталната маркетинг екосистема всеки ден.

Към мениджърите добавихме и Team Lead-ове на екипите – за по-добра структура и по-плавни процеси при работа. Влязоха в страхотна употреба, когато за 1 година обучихме 5 нови човека за Content & Creative екипа. Нали ти казахме, имахме много нови клиенти. :)) Така те се превърнаха в още една причина да се кефим да работим в Xplora. Добавихме я тук.

Защо ти разказваме всичко това се питаш. Защото отново можем да се похвалим с нови клиенти (но засега са малка тайна). А и знаем, че не искаш да бъдеш просто човек, искаш да си супер във всичко, което правиш. А ние можем да ти дадем възможност да го постигнеш при нас. Отворените ни позиции са и отворената врата към нашия суперЧовешки свят. Ключът е в кандидатстването, като ти даваме няколко жокера:

  • Важно ни е да си на “ти” с правописа и пунктуацията.
  • Очаквай, че за някои позиции ще ти пратим задачи преди интервютата. Това е възможност за теб да се докажеш – както пред нас, така и пред себе си.
  • Интервюто е задължителна стъпка от подбора на нов човек, но не всеки каним на среща. Ако си стигнал дотам, значи има какво да ни разкажеш. Ако ти звъннем за второ – още повече.
  • Повече за нашата култура можеш да намериш в социалните ни канали.

А сега ето и позициите:

Junior Social Media Performance Specialist 
Social Media Performance Intern
Junior Content Marketing & Creative Specialist
Google Ads & Analytics Specialist

Подготвили сме и няколко полезни източника, с които да направим кандидатурата ти по-лесна:
5 въпроса, които да си зададем, когато започваме нова работа
Как се чувстват майките като част от нашия екип