Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

Xplore Marketing – Еп. 125: Георги Кандев – „Mаркетинг автоматизации, системи и добри практики в Ecommerce“

Георги Кандев започва своя професионален път в дигиталния маркетинг преди повече от 10 години. Насочен изцяло към стратегии за performance дигитален маркетинг, специализира в PPC, SEO и Email Automation. Преподавател е в SoftUni Digital. Преподава в курсовете Google Analytics, Google Analytics Advanced, Conversion Rate Optimization и Project Management.

Георги е партньор и посланик на бранда Ringostat България. Първоначално заема позицията Team Leader на Project мениджърите и Sales отдела в агенцията. Към настоящия момент е Business Operations Manager в Netpeak. Отговаря за всички активни и нови проекти в агенцията, както и за вътрешните и външните бизнес процеси. Ръководител на търговския и маркетинг отделите.

В епизода ще чуеш:

  1. Как стартира и какво прави в момента Георги?
  2. Какви тенденции вижда в маркетинг интеграциите и автоматизациите и кои бизнеси ги следват/ прилагат по-добре. За кои вижда още предизвикателства?
  3. Къде стои търговският и маркетинг екипът, когато говорим за CRM Marketing и какви търговски политики вижда, които помагат на маркетинга?
  4. С какъв екип от страна на клиента се работи най-често, за да може да говорим за правилно интегриране и управление на такава система?
  5. Примери за успешни проекти и кампании.
  6. Ролята на програмистите и препоръки за решаване на технически казуси при интегрирането и помагането за този marketing/ sales layer в един Ecommerce.
  7. Кои са любимите ресурси на Георги?

Ресурси:

https://netpeak.bg/
https://netpeak.net/bg/blog/
https://digital4sofia.com/

Слушай епизода и в Spotify или Apple podcasts и се абонирай за канала ни, за да не изпускаш новите епизоди 🙂