Digital и лично

Xplora march 1200x628 aleks
Digital и лично

DIGITAL И ЛИЧНО С НАШИТЕ SUPERHUMAN СТАЖАНТИ – АЛЕКС

Разкажи ни малко за себе си? Казвам се Александра. На 23 години съм, от София. Уча реклама в НБУ - вече четвърта година. В свободното си време обичам да бъда сред природата - най-вече на село, обичам летните топли вечери с чаша хубаво бяло вино, обичам да приготвям...

Прочети още

Xplora Sept 1200x628 03
Digital и лично

DIGITAL И ЛИЧНО С НАШИТЕ SUPERHUMAN СТАЖАНТИ – ЙОАНА

Привет! 🙂 Казвам се Йоана, на 20 години съм и уча “Реклама” в НБУ. Отделно от университета, често се включвам в различни програми и организации, както и ходя по събития и фестивали, защото вярвам, че са прекрасна възможност да обогатявам себе си и да разширявам възгледите си.

Прочети още

Xplora March Galya 1200x628
Digital и лично

DIGITAL И ЛИЧНО С НАШИТЕ SUPERHUMAN СТАЖАНТИ – ГАЛЯ

Привет, казвам се Галя. Завършила съм “Индустриален дизайн” в Технически университет - Варна. Имам таралеж (Божидар) и куче (Диего), с което обичаме да ходим на разходки в гората… таралежът не им е голям фен.

Прочети още

Xplora Nov Kati 1200x628
Digital и лично

DIGITAL И ЛИЧНО С НАШИТЕ SUPERHUMAN СТАЖАНТИ – КАТИ

Казвам се Катерина или накратко - Кат, Кате, Катюша. Завършила съм Португалска филология в Софийския университет. Обичам да бъда на път и да откривам нови неща за себе си и света около мен. Вярвам в истинското приятелство и се старая да бъда честен човек.

Прочети още

Xplora Nov Viki2 1200x628
Digital и лично

DIGITAL И ЛИЧНО С НАШИТЕ SUPERHUMAN СТАЖАНТИ – ВИКИ

Привет! Казвам се Виктория и съм на 19 години. Живея в София и Червен бряг (и във влака между двете локации), като в момента следвам “Връзки с обществеността” в Софийския университет. Обичам хората, котките и книгите, да се радвам на изкуството и да споделям красиви залези и безцелни разходки с любимите си хора.

Прочети още

Xplora Nov Sisi 1200x628
Digital и лично

DIGITAL И ЛИЧНО С НАШИТЕ SUPERHUMAN СТАЖАНТИ – СИСИ

Разкажи ни малко за себе си? Казвам се Станислава, но често ме наричат Сиси. Уча “Уеб дизайн и графична реклама” в НБУ, което е моя страст още от ученическите години. През свободното си време обичам да съм с близки, да пия хубав чай или да съм сред природата с...

Прочети още