Superhumans

Yoana 1200x628 NoLogo
Superhumans

Пламъкът на страстта, който никога не изгасва

Представяме ти Йоана - най-новият superhuman, присъединяващ се към Content Marketing & Creative екипа ни. Нейното нестихващо желание да учи и твори, да среща нови хора и да задава въпроси я отвежда при нас, където открива златната среда, в която да развие потенциала си.

Прочети още

Kamelia 1200x628
Superhumans

Ками и вечното търсене

Представяме ти Камелия, която е най-новото попълнение в Content & Creative екипа на Xplora. Ками е позитивна и целенасочена личност, която стана част от екипа ни с огромно желание и в последния възможен момент - именно така се случват повечето хубави неща в живота ѝ.

Прочети още

Dimana 1200x628
Superhumans

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ДИМИ – МОМИЧЕТО ОТ СЛЪНЦЕ И СМЯХ ☀️

Димана е новото слънчево попълнение към Content & Creative екипа ни. Още на интервюто успя да ни накара да се смеем в захлас и ни спечели с това, че е лъчезарен, амбициозен, комуникативен и широкоскроен млад човек в търсене на правилното място за развитие.

Прочети още

Galya 1200x628
Superhumans

ОТ ГАЛЯ – С ЛЮБОВ КЪМ ЖИВОТА, ПЪТУВАНЕТО И РИСУВАНЕТО

Описва себе си като човек, който обича живота, а според нея това означава да се наслаждава на всеки ден и да се възползва от възможностите, които той ѝ предлага. Тя споделя, че обожава да пътува и да опознава нови места, обича музиката и ходенето на концерти. Галя цени своите приятели и времето, прекарано с тях, в което заедно се забавляват и създават нови спомени.

Прочети още

Kati 1200x628
Superhumans

Слънчевото момиче Катерина

Представяме ти Катерина, която се старае да обича живота такъв, какъвто е, защото неуморно търси и открива смисъл в него. Вярва, че хората трябва да бъдат честни със себе си и в отношенията помежду си. Тя е страхотна в намирането на работещи идеи и творчески решения за всяка задача.

Прочети още