Superhumans

Ina 1200x628
Superhumans

По пътя на промяната с Ина

Запознаваме те с новото лице в екипа на Xplora - Ина. С желание за промяна и прогрес в професионалното ѝ развитие, тя застана рамо до рамо с останалите колеги от Content & Creative екипа. Сподели ни, че идва при нас с желанието да учи, да променя нагласите си и...

Прочети още

1200x628 1 1
Superhumans

Запознай се с Мария или как пътят към себепознанието я довежда до вратите на Xplora

Описва себе си като “хаос от емоции” - нестихващ, ярък и често трудно обясним с думи. Забелязахме го още в момента, в който прекрачи прага на офиса ни, а ние някак мигновено я обикнахме с цялата ѝ палитра от цветове.

Прочети още

1200x628 2
Superhumans

Няма как да ти е скучно и тъжно с нашето Наде

Представяме ти Надя, която е новото попълнение в Google Performance екипа на Xplora.
Най-любимото ѝ нещо е сутрин да пие кафето си на спокойствие. Това не означава обаче, че обича да ѝ е скучно. Надя винаги търси нови предизвикателства и всеки път когато идва в офиса пита дали да носи караоке с микрофони.

Прочети още

Aleks pics 1200x628
Superhumans

Да бъдеш Алекс в света на маркетинга

Представяме ти Александра - най-новото попълнение в Content and Creative екипа ни. Едно усмихнато човече с огромна любов към цветята, приготвянето на десерти и времето, прекарано на спокойствие на село.  След продължително търсене и чудене в каква посока да поеме в...

Прочети още

Yoana 1200x628 NoLogo
Superhumans

Пламъкът на страстта, който никога не изгасва

Представяме ти Йоана - най-новият superhuman, присъединяващ се към Content Marketing & Creative екипа ни. Нейното нестихващо желание да учи и твори, да среща нови хора и да задава въпроси я отвежда при нас, където открива златната среда, в която да развие потенциала си.

Прочети още

Kamelia 1200x628
Superhumans

Ками и вечното търсене

Представяме ти Камелия, която е най-новото попълнение в Content & Creative екипа на Xplora. Ками е позитивна и целенасочена личност, която стана част от екипа ни с огромно желание и в последния възможен момент - именно така се случват повечето хубави неща в живота ѝ.

Прочети още