Superhumans

Kati 1200x628
Superhumans

Слънчевото момиче Катерина

Представяме ти Катерина, която се старае да обича живота такъв, какъвто е, защото неуморно търси и открива смисъл в него. Вярва, че хората трябва да бъдат честни със себе си и в отношенията помежду си. Тя е страхотна в намирането на работещи идеи и творчески решения за всяка задача.

Прочети още

Viki 1200x628
Superhumans

За търсенето, откриването и малките моменти. 🌟

Ето, че дойде моментът да те запознаем с 19-годишната Вики, която освен че след успешно преминат стаж се присъедини официално към нашия Content & Creative екип, стана и най-младия SuperHUMAN на агенцията. Тя здраво стои зад вярването си, че в търсенето човек може най-добре да открие себе си и точно тази философия я доведе в Xplora.

Прочети още

NIki 1200x628 1
Superhumans

Когато пускането на кампании в петък и екстремният живот на две колела не те притесняват.

Представяме ти Николай. Той е израснал в долината на розите - град Казанлък, и много харесва това кътче от България. Сърцето му обаче го отвежда в столицата. Там той решава да даде шанс на влечението си по дигиталния маркетинг. Учи магистър и малко след това...

Прочети още

Maria 1200x628
Superhumans

Това, което е за теб, все някога ще те намери – запознайте се с Мария №4

Да, още една една Мария се присъединява към Xplorа семейството ни. След успешно преминат стаж тя нямаше търпение да продължи да се развива в сферата на дигиталния маркетинг и вече е част от Social Media Performance екипа ни.

Прочети още

Neli 1200x628
Superhumans

За процесите, детайлите и морето с Нели

Днес ще те запознаем с Нелина - новото попълнение в Social Media Performance екипа на Xplora. Въпреки каменистия старт в сферата на маркетинга, продължава да харесва динамиката в това поприще. Някъде между всичките анализи, които превърта в ума си, намира време за...

Прочети още