Superhumans

Dimana 1200x628
Superhumans

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ДИМИ – МОМИЧЕТО ОТ СЛЪНЦЕ И СМЯХ ☀️

Димана е новото слънчево попълнение към Content & Creative екипа ни. Още на интервюто успя да ни накара да се смеем в захлас и ни спечели с това, че е лъчезарен, амбициозен, комуникативен и широкоскроен млад човек в търсене на правилното място за развитие.

Прочети още

Galya 1200x628
Superhumans

ОТ ГАЛЯ – С ЛЮБОВ КЪМ ЖИВОТА, ПЪТУВАНЕТО И РИСУВАНЕТО

Описва себе си като човек, който обича живота, а според нея това означава да се наслаждава на всеки ден и да се възползва от възможностите, които той ѝ предлага. Тя споделя, че обожава да пътува и да опознава нови места, обича музиката и ходенето на концерти. Галя цени своите приятели и времето, прекарано с тях, в което заедно се забавляват и създават нови спомени.

Прочети още

Kati 1200x628
Superhumans

Слънчевото момиче Катерина

Представяме ти Катерина, която се старае да обича живота такъв, какъвто е, защото неуморно търси и открива смисъл в него. Вярва, че хората трябва да бъдат честни със себе си и в отношенията помежду си. Тя е страхотна в намирането на работещи идеи и творчески решения за всяка задача.

Прочети още

Viki 1200x628
Superhumans

За търсенето, откриването и малките моменти. 🌟

Ето, че дойде моментът да те запознаем с 19-годишната Вики, която освен че след успешно преминат стаж се присъедини официално към нашия Content & Creative екип, стана и най-младия SuperHUMAN на агенцията. Тя здраво стои зад вярването си, че в търсенето човек може най-добре да открие себе си и точно тази философия я доведе в Xplora.

Прочети още

NIki 1200x628 1
Superhumans

Когато пускането на кампании в петък и екстремният живот на две колела не те притесняват.

Представяме ти Николай. Той е израснал в долината на розите - град Казанлък, и много харесва това кътче от България. Сърцето му обаче го отвежда в столицата. Там той решава да даде шанс на влечението си по дигиталния маркетинг. Учи магистър и малко след това...

Прочети още

Maria 1200x628
Superhumans

Това, което е за теб, все някога ще те намери – запознайте се с Мария №4

Да, още една една Мария се присъединява към Xplorа семейството ни. След успешно преминат стаж тя нямаше търпение да продължи да се развива в сферата на дигиталния маркетинг и вече е част от Social Media Performance екипа ни.

Прочети още