Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

Xplore Marketing – Еп. 1 „Светлата и тъмна страна на маркетинга“

В Епизод 1 Георги Малчев (управляващ съдружник, Xplora BG) и Иван Пантелеев (съдружник и Account Director, Xplora BG) си говорят за светлата и тъмна страна на маркетинга. С този епизод даваме начало на серия от разговори, с които да споделим нашия прочит по конкретна тема и да дадем приложими съвети за маркетинга по разбираем, интересен и практичен начин.

В Епизод 1 Жоро и Ванката си говорят за добрите и не толкова добри практики в маркетинга, с които всеки от нас се сблъсква. Двамата влизат в детайл какво би било полезно да знаете за рекламните екосистеми и платформи, и защо и към коя система бихте се насочили. Завършват с това как работи реално маркетингът през 2021 година. Даваме препоръки за добрите примери, тези които работят за вашия бизнес и най-вече как да вземете решение за това къде и как да инвестирате вашите маркетинг бюджети.

Говорим си по човешки начин, за важните решения, които биха направили вас и вашия бизнес по-успешни. Което е най-хубавото? Надграждаме с реални примери.

Слушай епизода и в Spotify и се абонирай за канала ни, за да не изпускаш новите епизоди 🙂