Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

Xplore Marketing – Еп. 47: Стилиян Запорожанов – „Анти-тренд философия за успех“

В епизод 47 на Xplore Marketing на гости ни e Стилиян Запорожанов. Стилиян е онлайн предприемач и Facebook специалист с над 10 години практически опит. Неговото дигитално приключение започва през 2012 г., когато става първият маркетинг специалист в екипа на pCloud.com. През лятото на 2013 г., в зората на социалните мрежи в страната, с брат му създават бутиковата дигитална агенция – Zapomedia.com.

През годините двамата разработват и изпълняват стратегии с известни личности и онлайн магазини в различни ниши. В края на 2016 г. спират работа с клиенти и се фокусират върху свои проекти, които към днешна дата са – 3 онлайн магазина, DigitalPRO.bg, InvestPRO.bg, SalesPRO.bg и F5 конференция (най-голямото събитие за Facebook & Instagram маркетинг в страната).

През последните 8 години над 10 000 начинаещи/напреднали специалисти, мениджъри и собственици на онлайн бизнес са преминали през негови платени живи и онлайн обучения по дигитален маркетинг.

Темата на епизода е свързана с антитренд философията за успех в бизнеса, което по друг начин може да звучи като „стратегия“ вместо философия.

Темите, през които минава разговорът и се надгражда, са:

1. Самообучението, изкарването на собствени пари и завъртането в изкарване на повече (цикличността) и успех без кредити и инвеститори.
2. Мнението за трендовете в маркетинга и защо не следваме тях, а следваме поведението на потребителя.
3. Защо да си втори е по-добре от това да си първи – cost leadership стратегия и как с екип от 6 души правят 7 цифри на година, като се фокусират върху продукт и клиент? 4. Как премахват ненужното – убиване на идеи и защо е важно, вместо да ги прилагаме и ако станат – станат?
5. Връзката между психологията на потребителя, финансиите в бизнеса и маркетинга. Защо комбинацията от тези знания те прави по-завършен маркетолог?

На 11 ноември ще се проведе и шестото издание на F5.digitalpro.bg. Може да се възползвате от промо код за 10% отстъпка – xplora10.

Ресурси:

zapomedia.com
digitalpro.bg
investpro.bg
salespro.bg
F5.digitalpro.bg – може да се възползвате от промо Код за 10% отстъпка – xplora10

Слушай епизода и в Spotify и се абонирай за канала ни, за да не изпускаш новите епизоди 🙂