Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

Xplore Marketing – Еп.6 – „Правилни бизнес процеси чрез валидирана маркетинг информация“

В епизод 6 на Xplore Marketing на гости ни е Све, който заема позиция CEO на dev.bg, и в конкретика си говорим за нашия общ проект – Job Board за IT общността jobs.dev.bg.

В епизода Све споделя детайли от самото създаване на платформата за търсене/предлагане на работа в IT сектора. Разказва ни за предизвикателствата около различните етапи от развитието на проекта и как планират, анализират и надграждат своите процеси.

Говорим си за важни теми в организацията на работата като пускане на brief, промяната му с времето, развитието на екипа им и как управляват своите маркетинг бюджети. Ще чуеш кои са акцентите, които те си поставят от самото начало, как приоритизират важните за бизнеса си цели и как ги достигат. Заедно със Све разгръщаме темата как те достигат целите си в срок и в рамките на определения бюджет посредством добри процеси и правилно управление на проекта.

Засягаме, както и в предишните епизоди, теми свързани с хипотезите, как валидираме и какво сме разбрали за нашия бизнес, благодарение на тази информация.

В края обсъждаме и процесите как се анализират различните потребителски поведения при наличието на повече различни потребителски групи. И защо е важно да имаш правилната информация, която да ти помага да си по-близо до реалните действия и реалните характеристики на аудиторията.

Слушай епизода и в Spotify и се абонирай за канала ни, за да не изпускаш новите епизоди 🙂