Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Digital и лично с нашите superHUMAN стажанти – Ачо

Разкажи ни малко за себе си? ​

Казвам се Ангел, в офиса ми викат Ачо, а приятелите ме наричат Геле. От София съм и съм на 24. Дипломиран бакалавър съм по специалност “Маркетинг и стратегическо планиране” към УНСС, а скоро се дипломирах и като магистър по “Дигитален маркетинг”. В свободното си време обичам да гледам и играя футбол. Голям фен съм на английския Ливърпул! Играя и народни танци. Да, от цели 17 години програмата ми за вторник и петък вечер е ясна – репетиции до 22:30 ч. И това е… Повече за мен – на ЛС. 😀 

Защо избра да се занимаваш с маркетинг? 

След десети клас вече трябваше да реша с какво би ми било интересно да се занимавам професионално и научих от приятели за една школа по мениджмънт, в която се водят курсове по различни икономически науки през уикендите. Така от всички предмети, които изучавахме там, най-много ми допадна маркетингът, като нещо доста актуално, динамично, и в което учиш по нещо ново всеки ден. И от там се започна…:D 

С какво те спечели Xplora? 

По-скоро с кого или как ме спечели Xplora. Ами това си е лесно – с хората! Жоро, Ленко и Теди ми водеха курс по Управление на съдържанието по време на магистратурата и сами разбирате, че просто няма как това да не ви е любимият курс! От тях научих много, а впоследствие се оказа, че не са само трима, а над двадесет. Дам, голям отбор и всеки може да те научи на нещо! 

Как премина стажът? 

Стажът беше супер! За Xplora беше важно да покажа правилен и сериозен подход към задачите и отговорностите, а за мен това не представляваше трудност, защото именно това търся и аз у хората, с които работя. Най-важното тук е да изкажа благодарност към всички колеги, които ти помагат независимо какъв казус имаш. Винаги има на кого да разчиташ и сам искаш да се превърнеш в човек, на когото да могат и те да разчитат. 

Кое ти беше най-интересно? 

Най-интересно ми беше това, че получаваш възможност да участваш по реални проекти и то на големи клиенти още от ден първи. И разбира се, възможността да учиш! Лично аз много се възхищавам на хора, които знаят и могат повече от мен и обичам да ги наблюдавам и да се уча от тях. Та, както вече споменах, тук такива хора има в изобилие и винаги са готови да ти обърнат внимание. 

Най-трудните ти моменти – кои бяха? 

Най-трудният ми момент беше, когато ме включиха в участието по конкурс за нов голям клиент. И не беше трудно, защото трябва да свършиш всичко сам без да разбираш какво се изисква. Напротив, работих с няколко колеги и те винаги бяха насреща и готови да помогнат. Но най-трудно е да се нагърбиш с отговорността, че този клиент може да бъде спечелен или загубен, отчасти по твоя вина. За радост въпросният клиент беше спечелен и в момента нещата се развиват много добре и съвместната ни работа върви чудесно – още канали, повече видове съдържание, по-голям рекламен бюджет на базата на реални резултати. 

Какво те вдъхнови най-много през този период? 

Определено през този период най-много ме вдъхновяваше подкрепата и похвалите, които получавах от всеки член на екипа. Друго много позитивно нещо е, когато получаваш положителна обратна връзка от клиентите, с които работиш. Това те мотивира силно и приемаш за лична мисия това да ги правиш успешни. 

Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

Нещото, което винаги ще запомня и ще свързвам с Xplora, е човешкото отношение и правилния подход. Това е нещото, което силно ценя и е от голямо значение за мен да срещам и у хората, с които работя.