Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

DIGITAL И ЛИЧНО С НАШИТЕ SUPERHUMAN СТАЖАНТИ – ЙОАНА

 1. Разкажи ни малко за себе си?

  Привет! 🙂 Казвам се Йоана, на 20 години съм и уча “Реклама” в НБУ. Отделно от университета, често се включвам в различни програми и организации, както и ходя по събития и фестивали, защото вярвам, че са прекрасна възможност да обогатявам себе си и да разширявам възгледите си.

 2. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

  Няколко години подред ми беше трудно да избера сфера, в която да се развивам, тъй като имах много различни интереси и не виждах вариант, в който да ги съчетая. Когато бях 12 клас започнах да разбирам все повече за света на маркетинга и как той е комбинацията от всяко едно от разнообразните ми желания. И оттогава знаех – маркетингът си е моето нещо!

 3. С какво те спечели Xplora?

  Преди да подам кандидатура за стаж, най-очарована останах от това колко много стойност дава агенцията на света – подкасти, статии, курсове, както и в колко много активности се включва. Исках да бъда част точно от такава агенция. В последвие, с течение на стажа, ме спечели отношението на хората от екипите, които винаги бяха готови да ме подкрепят, да споделят знанията си, да ми дадат съвет и да ме накарат да се почувствам като част от тях. Незаменимо е да работиш в среда, която те подтиква да се развиваш не само професионално, но и личностно.

 4. Как премина стажът?

  Вълнуващо! Ще запомня всички мигове – тези на съмнение, тези на увереност, тези на любопиство. Най-любимо ще ми остане чувството, което изпитвах, когато видя, че усилията ми наистина водят до резултати и ставам все по-добра в работата си.

 5. Кое ти беше най-интересно?

  Всичко за мен беше ново следователно и изключително интересно. Да участваш за първи път в брейнсторминг, да създадеш първия си постинг план, да помогнеш на някого със стратегията му, да направиш проучване по дадена тема. Не се бях докосвала до тези неща преди.

 6. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

  Най-трудно ми беше да не се критикувам, когато допусках грешки – а те се случват, когато все още се учиш. В такива моменти Соня – моята прекрасна менторка, както и Сия и Меги – мениджърите на екипа, ми напомняха, че част процеса е именно да грешиш. Важно е да поемеш отговорност, да останеш с отворено съзнание, да си вземеш ползите от ситуацията и да продължиш напред.

 7. Какво те вдъхнови най-много през този период?

  Колко много имам да уча! Осъзнаването, че ще придобия куп нови знания и ще натрупам опит в толкова близка до сърцето ми сфера, че ще имам възможност да творя. Това и сега ме вдъхновява като нищо друго.

 8. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

  Колко е ценно и хубаво да работиш с хора, които искрено харесват работата си, които си помагат и които са готови да дадат всичко от себе си, за да направят чудеса в дигиталното пространство.

 9. Как се чувстваш сега като официална част от екипа?

  Развълнувана за всичко, което предстои, благодарна за всичко, което се е случило и се случва.