Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

DIGITAL И ЛИЧНО С НАШИТЕ SUPERHUMAN СТАЖАНТИ – АЛЕКС

 1. Разкажи ни малко за себе си?

  Казвам се Александра. На 23 години съм, от София. Уча реклама в НБУ – вече четвърта година. В свободното си време обичам да бъда сред природата – най-вече на село, обичам летните топли вечери с чаша хубаво бяло вино, обичам да приготвям различни десерти, които да поднасям на любимите си хора. Обичам много неща – и всичките те – различни.

 2. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

  Защото смятам, че това е една сфера, в която човек има свободата да експериментира с нови и интересни подходи и техники, като едновременно с това да развивива себе си и постоянно да научава нови неща, които да са полезни не само в бранша, но и в живота.

 3. С какво те спечели Xplora?

  С топлото посрещане и приятелското отношение от страна на хората в екипа, с креативната и уютна обстановка в офиса и възможностите за развитие.

 4. Как премина стажът?

  Динамично. С много нова и интересна информация, която научих за сферата на маркетинга, много нови запознанства със свежи хора, много изпълнени задачи – както лежерни, така и предизвикателни.

 5. Кое ти беше най-интересно?

  Това да видя как идеите ми за постове се превръщат в реалност – с помощта на дизайнерите, разбира се. Както и това да видя как потребителите реагират на тези постове – кои грабват интереса им, кои не чак толкова, с кои се ангажират и т.н.

 6. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

  Тези, в които трябваше да поемам отговорност за задачите, свързани с клиенти на колеги – най-трудни, но и най-полезни. 🙂

 7. Какво те вдъхнови най-много през този период?

  Хората, които непрекъснато бяха до мен и вярваха в мен повече, отколкото аз самата, и грешките, които допусках, които ме научиха на упоритост и приемане.

 8. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

  Че е изключително важно човек да вярва в себе си, защото може много повече неща, отколкото предполага.

 9. Как се чувстваш сега като официална част от екипа?

  Развълнувана, мотивирана и най-вече – на място. ✨