Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

DIGITAL И ЛИЧНО С НАШИТЕ SUPERHUMAN СТАЖАНТИ – ДЕНИ

Разкажи ни малко за себе си? 

Казвам се Деница и обичам вербалните закачки, пътешествията и криминалните романи. Преди да стана член на Xplora се занимавах с маркетинг и продажби на нишова SaaS апликация за големи организации. От миналата година наблягам повече на дигитален маркетинг и най-вече Google Ads.

Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

Завършила съм “Икономика на Туризма”, а в училище изучавах разширено „Стопански мениджмънт“, който се свързваше с традиционните методи за продажба и реклама. Специалността ми включваше дисциплини като маркетинг и реклама на туристически предприятия и дигиталното им позициониране. Явно съм вървяла към това поприще и макар че съм правила завои, те са били свързани винаги с маркетинг.                            

С какво те спечели Xplora?

Тук няма две мнения – това беше екипът. Само няколко седмици след като се  присъединих усетих, че между колегите се създава истинска връзка и приятелство. Много показателен пример е разговор с нова колежка, която ми каза, че не може да разбере кой работи във фирмата от години и кой от няколко месеца. И наистина е така. Тук колегите неусетно се превръщат в приятели, които искат да прекарват и свободното си време заедно.

Как премина стажа?

Стажът ми определено беше супер наситен като трансфер на знания, за много кратко време. От друга страна беше забавен и приятен, но ме запозна отблизо с много сериозен и отговорен подход към работа, както и безброй полезни нови умения и тънкости от „кухнята“.

Кое ти беше най-интересно?

Възможността да работиш с истински клиенти и техните бизнеси. Веднага навлизаш в работата и наблюдаваш реални процеси и данни, сблъскваш се с казуси и проблеми и наблюдаваш решенията им. Доста често след това си казваш „УАУ“ и „Колко много знаят и могат тези хора“.

Най-трудните ти моменти – кои бяха?

Със сигурност периода между обучението ми и генерирането на истинска стойност към организацията и клиентите ни. Имаше моменти, които ми бяха много тежки. Сега се радвам, че успях да премина през това изпитание.

Какво те вдъхнови най-много през този период?

Подкрепата на колегите от екипа, похвалите или липсата на такива :). За мен е важна обратната връзка, за да знам къде съм се справила и къде мога да се подобря към крайната цел – Superhuman.

Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

Човешкото отношение едни към друг и изграждането. В Xplora всеки ден се учим как да сме по-добри, да си помагаме, да израстваме и да се подобряваме като хора.

Как се чувстваш сега като официална част от екипа? 

Много съм горда! Нямам търпение да работя по нови и интересни проекти. А когато съм отпуск колегите ми липсват толкова, че съжалявам, че не съм на работа.