Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Digital и лично с нашите superHUMAN стажанти – Ачо (Моисей)

Разкажи ни малко за себе си? 

Казвам се Ангел, но в офиса съм познат и като Моисей. Част съм от Social Media Performance екипa на Xplora. Магистър съм по “Бизнес администрация” от СУ “Св. Климент Охридски”. В свободното си време плувам и гледам мачове от NBA. 

Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

Интересът ми към маркетинга се появи по време на следването ми. Беше ми най-интересния предмет в магистърската програма, защото се изисква аналитично мислене и винаги има нещо ново, което да научиш и усвоиш. 

С какво те спечели Xplora?

За Xplora също научих в университета, където имах късмета да ми преподава Иван (един от партньорите в агенцията и Head на Project Management екипа). Oще от първото case study, което той ни представи, бях много впечатлен и си казах, че някой ден бих искал да работя там. Освен с отличните резултати, агенцията ме спечели и с човешкото си отношение – към работата, към клиентите, между членовете на екипа.  

Как премина стажа?

Стажът мина много добре. В началото беше малко напрегнато, защото го съчетавах с учене за държавен изпит, но след като свикнах с динамиката нещата се подредиха. 

Кое ти беше най-интересно?

Най-интересно ми беше когато започнах работа по реални проекти и клиенти. Според мен човек научава нещо най-добре, когато го практикува. Това беше един от най-полезните елементи на стажа – още от началото си поставен в истинска работна среда, с истински казуси, процеси, проблеми, от което придобиваш ценен опит. 

Най-трудните ти моменти – кои бяха?

Тъй като нямах предишен опит в маркетинга, трябваше да приема и осмисля огромно количество информация за кратък период от време. За щастие имах страхотен учител в лицето на Мария (Team Lead и Senior Social Performance Marketing Expert), с чиято помощ и напътствия се справях в тези трудни моменти, за което съм ѝ много благодарен. 

Какво те вдъхнови най-много през този период?

Най-голямо вдъхновения бяха и продължават да бъдат колегите и работната среда. Всеки от екипа е истински SuperHUMAN, не само в професионален, но и в личен план, а за мен е много важно да съм заобиколен от правилните хора, за да съм удовлетворен от работното си място. Работният процес е структуриран по начин, който позволява едновременно да генерираме високи резултати и да правим клиентите си успешни, но и да се забавляваме докато го правим, което е безценно. Ако тези неща не те мотивират, не знам какво би могло. 

Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

Когато добавяме стойност и сме human, останалите го забелязват и нещата се случват. С усмивка, без стрес. 

Как се чувстваш сега като официална част от екипа? 

Чувствам се на мястото си 🙂