Xplore Marketing – Еп. 128 – Натанаил Стефанов: “Проекти на Sofia Tech Park и модел на комуникация към различни аудитории”

Натанаил е предприемач, преподавател и доброволец. Последните години се занимава активно с иновации и предприемачество, стартъпи, комерсиализацията на наука и технологии и с развитие на предприемачески общности и екосистеми. Също така има опит в сферата на образованието, нестопанския и публичния сектор.

Съосновател е на BESCO – Българската предприемаческа асоциация и BETMA – Балканската асоциация за инженерство, технологии и изобретения. В момента е заместник-председател на Sofia Tech Park – първия научно-технологичен парк в България.

5 години е преподавал маркетингови дисциплини в Стопански факултет СУ, като е учил предприемачество в UC Berkeley и Babson College, а в момента следва магистратура по бизнес TRIUM Global EMBA в LSE, HEC Paris и NYU Stern.

В рамките на разговора ще чуеш дискусия около следните интересни теми:

  1. Как се създава екосистема от проекти и се поддържа общата визия и структура на един проект?
  2. Усеща ли се с времето наличието на общности от хора и бизнеси, които все повече стоят близо до проекта и позволяват той да има все по-ясна идентичност?
  3. Какви нови програми има в Sofia Tech Park и как брандът се надгражда на база другите проекти и аудитории, с които работи?
  4. Кой е най-интересният проект от гледна точка на развитие и комуникация в Sofia Tech Park?
  5. Къде Tech Park води комуникация с тези хора и бизнеси и дали има честота в тези разговори?
  6. Как хората се свързват най-често със Sofia Tech Park?
  7. Каква е ролята на образованието и връзката с Тech Park?
  8. Какви са любимите ресурси на Натанаил?

Ресурси:

https://sofiatech.bg/
https://seeip.eu/
https://www.facebook.com/SofiaTechPark
https://sofiatech.bg/news/

Слушай епизода и в Spotify или Apple podcasts и се абонирай за канала ни, за да не изпускаш новите епизоди 🙂