Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

Xplore Marketing – Еп. 54: Етиен Янев „Принципи и акценти на дигитална комуникация за бизнес модели“

Етиен Янев е консултант по дигитален маркетинг с над 12-годишен опит, включващ работа със стартъпи и B2B компании. Преподава в основната програма на Softuni Digital, както и в най-големия студентски кампус за предприемачество в света – RANEPA International. Автор е на обучителната Facebook общност – „Дигитален Маркетинг За Предприемачи“. Част е и от Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE).

В епизода разглеждаме как чрез content marketing и community management можем да създадем инерция около създаването и пускането на дигитален продукт – книга, курс, консултации, но и не само (работи също за софтуери).

Подтеми:

  • Как се създава UGC продукт, как аудиторията има всички отговори?
  • Създаване на общност около продукт – необходимият актив за всеки стартиращ продукт/услуга – безплатно е, изисква време обаче.
  • Поддържане на общност чрез стойностно съдържание – откриване на подходящи и работещи лийд магнити, техники за ангажираност.
  • Изграждане на авторитет чрез блогове, съвети и онлайн консултации.
  • Ролята на имейл маркетинга/нюзлетъра в стартирането на продукт.
  • AI writing – има ли бъдеще и как може да ни помогне днес?
  • Също така в рамките на епизода разглеждаме и част от съдържанието на предстоящата му книга, (за която може да се види повече в ресурсите с линкове по -долу).

Ресурси:

FB общността „Дигитален Маркетинг За Предприемачи“ – https://www.facebook.com/groups/389628512755566

Изтегли 2 безплатни глави от предстоящата книга „Компас за дигитален маркетинг“ – https://etienyanev.com/digital-compass-book-bonus/

Предпродажба с 25% отстъпка: https://bit.ly/3XYferw

Моят блог: https://etienyanev.com/blog/

Слушай епизода и в Spotify и се абонирай за канала ни, за да не изпускаш новите епизоди 🙂