Фотосесии

Доктор Стани Кръстев

Доктор Стани Кръстев ни потърси със заданието да създадем негов личен уебсайт, който да го представя не само като професионалист, но и като личност. Проведохме фотосесия, в която комбинирахме професионалния му облик с любимите му хобита.

Сарантис

Продуктите за грижа и лична хигиена дават безкрайни възможности за визуално им представяне. Във фотографиите на различните брандове, които сме създавали за Сарантис България, винаги сме се стремели продуктът да играе главна роля, носейки усещането за спокойствие, красота и нежност.

ТАТ

Предизвикателството пред нас с ТАТ беше как да представим така характерните за нашата кухня туршии и консервирани храни по един визуално вълнуващ начин. Светлите сетове в комбинация с ярките цветове на продуктите ни помагат ежемесечно да създаваме апетитни снимки, които те карат на мига да сложиш престилката и да се развихриш в кухнята.

Неделя

Сладкарници “Неделя” са едни от първите клиенти, които ни се довериха да заснемем продуктите им. Във Facebook и Instagram страниците им можеш да откриеш много вкусни торти, комбинирани с нежни пастелни цветове, в сетове, от които ще ти се прииска веднага да отскочиш до най-близката сладкарница.