Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Нашите нови попълнения!

Дара

(вляво)

Дара е страстен уеб дизайнер с повече от три години опит. От многото на брой брандове, с които е работила, можете да намерите имена като Avon, Chupa Chups, TBI Bank, Фантастико. Тя обича да пие чай, да скача на въже и твърди,че не знае какво всъщност е Star Wars. Истински джедай!

Ленко

(в средата)

Ленко има 4 години опит в работата със социални медии и дигитален мениджмънт, създавайки и управлявайки дигитални стратегии и реклами. Той превръща познаваемостта на бранда, ангажираността на потребителите му и тяхното поведение по-лесно и разбираемо за клиента. Ленко е работил с големи брандове като Lidl, Chupa Chups, Шуменско, Tefal, Rowenta, Danone и много други. Той е магистър по дигитален маркетинг, специалността, по която всъщност и преподава. Донякъде е запален по фитнеса и тренировките. Няма да повярвате, ако го срещнете, дори може да бъде забавен!

Вили

(вдясно)

Вили има 2 години опит в управлението на социални медии и дизайн – готината страна на дигиталния маркетинг. Тя завършва специалност “Реклама” и в портфолиото й присъстват имена като H2O Water, Bulgaria Mall и SOHO. Обича да чете книги, скално катерене и да гушка плюшени мечета. Успява да впечатли всички с уменията си по танци на пилон. Мечтайте на воля…