Или още една Мария 🙂
Този път част от Project Management екипа.

Мария е човек със сладък и солен опит в и извън digital пространството. Харесва ѝ, че през годините е успяла да опита по големи порции и от двете, но сърцето ѝ винаги я е теглило към digital, а комбинацията от сладко-солено ѝ е истински любима :))

Присъствала е на наши онлайн обучения и споделя, че от доста време ни “експлорва” отдалече, а вече и съвсем отблизо. Харесва ѝ високата стойност и мисълта, която влагаме в съдържанието, което създаваме. Още повече й допадна приятелската атмосфера, свободата да работиш remote и пълния с биричка и сладки изкушения офис.

Истинска, изключително позитивна и отличен слушател. Обича жълто, слънчогледи, котки, сукуленти и пътешествия.

Намира баланса между работата и семейството за изключително важен. Като майка на близнаци на 5 години, които често не могат да си я поделят и мерят на кой половинката е по-голяма, осъзнава отговорността на родителството, но се старае да балансира успешно между него и високата отговорност в комуникацията с клиенти.

Когато не е пред лаптопа, ще я откриеш да забърква нов бленд от етерични масла, с който да помогне на приятели, приятелски дечица и близки или да бърка поредното сладко изкушение. Увлича се, но не залита прекалено по кето десертите, но определено ѝ допада да експериментира от време на време с тях.