Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Digital и лично с нашите superHUMAN стажанти – Стефи

  1. Разкажи ни малко за себе си? 

Казвам се Стефана, харесвам пастелните цветове и хората, които дават мигачи, обичам също да пиша истории, но трудно ги чета.

  1. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

Завършила съм маркетинг, но с годините осъзнах, че винаги съм искала да се занимавам с дизайнa на нещата. С маркетинг в различните му разновидности от онлайн до организиране на различни евенти се занимавах повече от 5 години, но имаше нещо от целия пъзел, което ми липсваше.

  1. С какво те спечели Xplora?

Не е случайно името Xplora – тук имам възможност да се развивам и постоянно да откривам нови възможности, а наоколо е пълно с откриватели и конкистадори, но от тези, които създават и искат винаги да бъдат безупречни и добри, в това което вършат.

  1. Как премина стажът?

Стажът премина интензивно, но изцяло съобразен с мен. Shift + (A, P, S, R, or T), Alt + Click on path vertex, Ctr + K – всъщност получих много повече от това в лицето на моят ментор (Вилислава Калоянова – Manager Design and Creative Team) и екипа – подкрепа и разбиране за това, че се уча и имам на къде да надграждам.

  1. Кое ти беше най-интересно?

Почти няма една седмица еднаква с друга – винаги е интересно и пълно с нови предизвикателства.

  1. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

За да е спорна и ползотворна работата, трябва да се запознаеш с клиентите и техните спецификации, да вървиш рамо до рамо с тях, за да се получат максимално добри резултати, придружени с красиви визии.

  1. Какво те вдъхнови най-много през този период?

Вдъхновиха ме прекрасните проекти, които колегите са създавали и продължават да създават, както и приятелската обстановка, зеления парк до офиса и това че мога да ходя до работа с колело.

  1. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

Винаги ще си мисля за Xplora като един клас. И то обединен и сплотен, и макар че екипът постоянно се разширява, тази идея за единност остава.

  1. Как се чувстваш сега като официална част от екипа? 

Имам си място, което ме е чакало, така се чувствам. Много е важно къде ще попаднеш за първи път в своя професионален път.​​​