Форма за кандидатстване

Много се радваме, че вече избра своята позиция и че познаваш достатъчно добре Xplora, за да решиш, че това е мястото за развитие на професионалист като теб.

 

Ето и какво да очакваш, след като подадеш кандидатурата си:

 

  • В пощата си ще откриеш автоматично потвърждение, че сме я получили. В този мейл ще намериш и съвети как да се подготвиш за следващите стъпки в дигиталната ти кариера.
  • Ние ще прегледаме кандидатурата ти и екипът, за който е подходяща, ще прецени дали Xplora е правилното място за развитие на кариерата ти.
  • Ако виждаме потенциал, ще получиш мейл със следващите стъпки. Но дори да сме преценили, че има по-подходящи кандидати или че това не е точно твоята позиция – отново ще получиш мейл.
  • Ще се чуем с теб по телефона и ако позицията предполага задание, ще го получиш, като с теб ще уточним и срок за изпълнение. Разбираме, че може да си натоварен, затова ще уточним кога да ти дадем заданието, за да можеш да се представиш по най-добрия за теб начин.
  • Следващата стъпка би била интервю с бъдещия ти пряк мениджър или тийм лийд, както и с човек от екипа му. Тук много бързо ще усетиш дали сме твоите хора, а ние – дали ти си нашият superHUMAN.
  • Ако се харесаме, има финална среща, на която да се запознаеш със съдружниците в агенцията и да уточним всички важни за теб детайли, вече като част от superHUMAN екипа.

Какво е да работиш в Xplora, как избираме и развиваме superHUMANS в екипа и съвети как да се подготвиш за кандидатстване можеш да намериш тук:


Пожелаваме ти успех, защото да намериш своето място не е лесно!

Където и да те отведе пътят ти, се надяваме да е място, на което можеш да се развиваш като професионалист, място с предизвикателни и интересни възможности, в подкрепяща среда и сред приятели, каквото е за нас Xplora. Не забравяй да бъдеш за пример – в работата, в обществото и сред приятелите ти.

И кой знае, може заедно с теб да напишем още причини защо се кефим да работим като екип в Xplora. 🙂

ти успех