Кариери в Xplora

Дълбоко сме убедени в отговорността си при избора, въвеждането и развитието на всеки член в екипа на Експлора. Затова и толкова внимателно подбираме всяко ново попълнение в агенцията - преминава се през предварителна селекция, задание и две интервюта. Надяваме се, че да станеш част от HUMAN DIGITAL културата на Xplora е правилната стъпка за теб като професионалист и като личност.

Вярваме, че носим отговорност този човек да развие потенциала си именно в нашата среда и да намери нещо повече от просто креативна работа в растяща компания. Позитивната среда е в основата на културата на Xplora, a културата на агенцията - това са хората, отдадени да направят клиентите успешни, наслаждаващи се на човешки взаимоотношения и среда на работа, винаги готови да помогнат на останалите в екипа. А нашата отговорност е да могат да го правят години наред в приятна среда и с яки клиенти

е да работиш

HUMAN DIGITAL ЗА SUPERHUMANS

Много вярваме в HUMAN DIGITAL като принцип, както и в трите подхода, които прилагаме, за да може HUMAN DIGITAL да е реалност. Вложили сме много усилия да има професионална среда, която да е като едно голямо семейство. Повечето хора, когато станат част от екипа на Експлора, казват, че е даже по-яко, отколкото са очаквали на база на създаденото и разказано от нас в дигиталните и офлайн среди.

Всъщност всеки, който се присъедини към агенцията, ни допринася и развива културата на HUMAN DIGITAL. И с това става superHUMAN – професионалист и човек, който:

 

  • помага за успеха на клиентите, като обяснява по правилния начин на реални хора и така се постигат значими бизнес и маркетинг цели;
  • говори на разбираем и човешки език за подходите и елементите на дигиталния маркетинг;
  • е част от от голямото семейство на Xplora, в което всички се подкрепяме, и се наслаждава на приятелските отношения с екипите на клиентите ни.

представяне на хора от екипите

No Results Found

The posts you requested could not be found. Try changing your module settings or create some new posts.

стажове

Много млади хора са стартирали кариерата си като стажанти в Xplora. Сега те са мениджъри, тийм лийдове, експерти и специалисти в областта на client service, content marketing & creative, design & creative, performance marketing, social media performance marketing. За нас стажовете по дигитален маркетинг са нашата “младежка школа” – ако след двата месеца на стажа се харесаме взаимно, стажантите стават част от екипа на агенцията и са официално superHUMANS.

отворени позиции

За нас е особено важно всеки да се чувства на своето място, да развива потенциала си, да намери в екипа истински приятели. Ако припознаваш нашите ценности, принципи и екип, ще се радваме да кандидатстваш или препратиш на някого някоя от активните ни обяви за работа. Не обявяваме толкова често нови позиции, затова не отлагай да помогнеш на себе си или на твой приятел да стане superHUMAN.