Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

Xplore Marketing – Еп. 33: Павел Памукчиев – Сторителинг за B2B

В епизод 33 на Xplore Marketing гост е Павката и си говорим за страхотния проект “Travel Cocktails”, как го стартира, какви са предизвикателствата на един такъв проект и през какво премина, за да може повече да дигитализира своя бизнес.

Павел вече от 11 години е изцяло отдаден на професията си – прекарва началото на кариерата си в едни от най-добрите заведения в София, по морето и в планината, а преди няколко години се заражда и интересът му към иновативната миксология. От 2017 г. развива проекта Travel Cocktails, който предлага професионално създадени коктейли за специални събития (сватбени и корпоративни).

В рамките на епизода Ванката и Павел си говорят на теми като:

  • Защо е важно да имаме истории, които да намерят правилната форма в дигиталното пространство
  • Какви истории и в какви формати може да приложим
  • Колко е сложно да се получи препоръка от клиент, дори и да е доволен от услугата и крайния резултат
  • Разлика между потребителското поведение на хора, които търсят услугата за корпоративни събития и тези, които търсят за сватбите. И от кои места влизат най-често запитвания
  • Какво би посъветвал хората, които носят “много дини под една мишница”, т.е. отговарят за много задачи в рамките на бизнеса
  • Атмосфера, локации, уникална услуга – носят си органичен рийч, който работи за нас. Повече събития водят до втора каравана – вече има по-голям мащаб и повече нужда от рийч и аудитория. 

В рамките на разговора Павката споделя и за нуждата да има баланс. Когато инвестираме повече в маркетинг и реклама, да може да се видят разликите между потребителското поведение на различните услуги, които предлагаме. И да подготвим съответните места, които сме създали (сайт / социални профили) да посрещат правилно аудиториите. 

Ресурси

https://travelcocktails.com/

https://www.facebook.com/pavel.pamukchiev

https://youtu.be/ZAanlYRy8xg

https://xplora.bg/trends/osnovni-tendentsii-v-sotsialnite-mrezhi-prez-2022-1/

https://xplora.bg/email-marketing/6-klyuchovi-razliki-mezhdu-b2b-i-b2c-email-marketing/

Слушай епизода и в Spotify и се абонирай за канала ни, за да не изпускаш новите епизоди 🙂