Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Когато празно няма и чашата е винаги пълна, а офисът – още повече

Или, за да бъдем по-ясни, когато XploraBG си има ТРИМА нови стажанта 😉 Разбулваме тайната на нашите скорошни попълнения с по нещо от всеки за всеки.

Дани (вляво) се присъединява към семейството на XploraBG, за да стане новата PPC Машина а.к.а superHUMAN. Той идва с профила на студент трети курс, специалност „Реклама“ от НБУ. Когато правиш това, което обичаш и работиш това, което ти е интересно, няма нужда от болна амбиция – нещата просто се получават, а на теб ти остава да се наслаждаваш на резултатите. Единственото нещо, което ти трябва, е да намериш правилните хора, които да повярват в теб и да те приемат със същия ентусиазъм.

Рали е забавна и много изпълнителна, маниачка на тема кучета. Силно вярва, че нищо в живота не се случва без причина, макар и понякога да не можем да я видим веднага. Към края на обучението си в специалност „Реклама“ (НБУ), уж на шега, решава да кандидатства за първото издание на Telerik Digital Academy. Сега, няколко месеца и един сертификат за успешно завършване на академията по-късно, тя е на стаж в XploraBG в нашия Adwords екип, за да приложи знанията си, а и да натрупа нови, работейки рамо до рамо с екип професионалисти.

Боби (вдясно) е здраво стъпил на земята мечтател. Завършва НБУ със специалност “Реклама”. Вярва в силата на знанието. Университетът е мястото, в което преоткрива социалните мрежи и затова продължава своето обучение в Xplora като Social Media Monster. Обича да пътува и опознава света. Постоянен негов спътник е качествената музика. Сред любимите му занимания са фотографията и високите технологии.