Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

По пътя на промяната с Ина

Запознаваме те с новото лице в екипа на Xplora – Ина. С желание за промяна и прогрес в професионалното ѝ развитие, тя застана рамо до рамо с останалите колеги от Content & Creative екипа. Сподели ни, че идва при нас с желанието да учи, да променя нагласите си и да става по-добра и по-добра.

След гимназията избира да запише българска филология, но само година по-късно разбира, че нещо друго я прави по-щастлива – рекламата. Не отрича, че изпитва притеснение, когато започва нещо ново, но с убеждението, че посоката е вярна – бързо влиза в ритъм.

Ина казва, че ако има едно нещо, в което е сигурна, то е, че именно промяната е това, което ни държи “нащрек” и ни помага да израстваме. Тя самата често пъти се е предизвиквала дори тогава когато е изпитвала несигурност и е подхождала плахо към новостите в личен и професионален аспект.

Обича да чете, да гледа филми, да се разхожда, да пътува, да планира, а най-много от всичко обича да прекарва време с най-ценните за нея хора.

Каза ни, че често си представя живота си в най-идеалния му вариант. Визуализира всичко онова, за което си мечтае, и вече няколко от тези неща са ѝ се случили. Мечтае смело и дори когато ѝ е трудно, намира причина да продължи напред.