Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Гери – вечно лято и щипка захарен памук

Запознай се с Гери – нашето ново попълнение в Content Marketing & Creative екипа. Нейните суперсили са усмивката и страстта ѝ да вдъхва живот на креативните идеи.

Тя е от Хасково, но дълги години се е разхождала из търновските улички и във всеки удобен момент обича да се връща там. Има куче и заедно пътуват навсякъде. Излишно е да казваме, че обожава дните с кучета в офиса.

Определя се като екстровертен интроверт и никога не ѝ е скучно сама. Влюбена в лятото, морето, танците и топлите страни, Гери обича да си създава слънчево настроение дори в мрачните дни като най-често дори едно розово червило върши работа. Обича да се смее за всичко, да си създава приключения и да не се взима насериозно.

Интересът ѝ към рекламата се разпалва по време на лекции, докато учи висшето си образование, а по-късно искрáта се превръща в пламък при магистратурата ѝ в тази сфера и различни фрийланс проекти. Още от първите си дни в Xplora Гери е във вихъра си и смело ни доказва, че креативната индустрия е нейното място.

Любопитна е за всичко и не се отказва лесно, което смята, че често ѝ помага в работата. Вярва, че за добрите идеи е нужно вдъхновение, но не разчита само на него. Все пак когато го търси, го намира във всичко наоколо – в хората около себе си, социалните мрежи, изкуството, природата, движението и пътуванията.