Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Запознай се с Мария или как пътят към себепознанието я довежда до вратите на Xplora

Описва себе си като “хаос от емоции” – нестихващ, ярък и често трудно обясним с думи. Забелязахме го още в момента, в който прекрачи прага на офиса ни, а ние някак мигновено я обикнахме с цялата ѝ палитра от цветове.

Често изпада в наречения от нея “обяснителен режим”, обича да философства и понякога изстрелва толкова много думи в секунда, че си е цяло изкуство да я разбереш.

Споделя ни, че вярва в символния свят, както и в това, че нищо в него не е случайно. Точно толкова неслучайна е и срещата ѝ с нас. Запознава се с Жоро по време на гост лекция в университета и вдъхновена от силната му воля, борбения му дух и чувството му за справедливост, се свързва с нас точно когато си търсим ново попълнение за Google екипа ни. Защо Google? Краткият ѝ отговор е “Или Google, или нищо!”.

Като част от нашето superHUMAN семейство тя е истински щастлива и това ѝ харесва, а на нас още повече.

Представяме ти Мими С., която се почувства като у дома си на втория ден, въпреки че беше забравила любимия си office starter pack вкъщи. Тя вътрешно знаеше, че той вече не ѝ е необходим. Защото най-важното за нея беше новото ѝ голямо семейство, на което тя можеше да разчита във всеки един момент – дори когато лаптопът ѝ откаже да работи или пък забрави да пие вода, а менторът ѝ е там, за да ѝ припомни колко е важно.