Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

ОТ ГАЛЯ – С ЛЮБОВ КЪМ ЖИВОТА, ПЪТУВАНЕТО И РИСУВАНЕТО

Описва себе си като човек, който обича живота, а според нея това означава да се наслаждава на всеки ден и да се възползва от възможностите, които той ѝ предлага. Тя споделя, че обожава да пътува и да опознава нови места, обича музиката и ходенето на концерти. Галя цени своите приятели и времето, прекарано с тях, в което заедно се забавляват и създават нови спомени. Определя се като екстроверт и се зарежда с позитивна енергия от новите хора, които среща. Обожава животните, а домашните ѝ любимци (таралеж и куче) са много доволни от грижите, които тя полага за тях.

Интересът ѝ към изкуството е повече от призвание за нея – това е начин на живот. Още от малка прекарва дълги часове в рисуване. Тя взаимства това хоби от майка си, която я учи да рисува. Още като ученичка се убеждава, че трябва да развие това хоби в нещо повече. Иска да се занимава с дейности, които развиват креативността ѝ и не се отказва от целите си.

В свободното си време обича да експериментира с всякакви творчески задачи. Потокът от идеи никога не спира, затова и тя рядко скучае.