Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

За търсенето, откриването и малките моменти. 🌟

Ето, че дойде моментът да те запознаем с 19-годишната Вики, която освен че след успешно преминат стаж се присъедини официално към нашия Content & Creative екип, стана и най-младия SuperHUMAN на агенцията. Тя здраво стои зад вярването си, че в търсенето човек може най-добре да открие себе си и точно тази философия я доведе в Xplora.

Всъщност историята е по-дълга, но ние ще се опитаме да я предадем накратко. Преди малко повече от година малкият провинциален град Червен бряг “маха” на Вики за довиждане и тя се отправя към сърцето на София, за да следва мечтите си. Учи “Връзки с обществеността” в Софийския университет и за да изпълни академичен ангажимент, идва в Xplora, уж за кратко. Първоначалното плахо “опипване на почвата” по време на стажа обаче бързо прераства в любов към маркетинга и на всички става ясно, че краят за Вики в агенцията далеч няма да е скоро. Сама казва, че винаги е знаела, че я очаква динамичен и цветен живот, не само в лично, но и в професионално отношение. А работата ѝ в Xplora успява да ѝ даде това, че и много повече. Тук тя успява да канализира целия креативен потенциал, който носи в себе си, и знае, че е попаднала на правилното място.

Освен като артистична, слънчева и креативна, приятелите на Вики я определят като краен оптимист и винаги стараещ се да бъде добър човек. Най-силно се вдъхновява от изкуството, хората, светлините на града и липите през пролетта. И още куп други малки неща, които твърди, че всъщност ѝ носят най-голяма радост. Освен това цени спокойствието, хубавата музика и времето, прекарано с малкия си брат и симпатично закръглената им котка Шара.

С няколко думи – Вики е поредното човече в семейството на Xplora, мотивирано да създава и да се усъвършенства в необятния свят на дигиталния маркетинг. Смелото ѝ решение да остане вече ѝ се отблагодари, а какви подвизи я чакат занапред при нас, предстои да разберем.