Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Това, което е за теб, все някога ще те намери – запознайте се с Мария №4

Да, още една една Мария се присъединява към Xplorа семейството ни. След успешно преминат стаж тя нямаше търпение да продължи да се развива в сферата на дигиталния маркетинг и вече е част от Social Media Performance екипа ни.

По време на обучението си в специалност “Управление на бизнеса и предприемачество” случайно решава да влезе в лекция по маркетинг и се влюбва в материята. Малко след това открива и света на дигиталния маркетинг и може да се закълне, че светеща крушка се появява над главата ѝ в този момент. За това изживяване тя казва: “Не знаеш, че нещо съществува, но като разбереш за него, осъзнаваш, че си го търсил подсъзнателно цял живот.”

Описва себе си като постоянно усмихната и търсеща положителното във всичко и всеки. Тя смята, че благодарността стои в основата на щастието и поради тази причина се стреми да оценява всеки един момент и ситуация. Обича дълбоките разговори и не се притеснява да задава въпросите, които я интересуват.

Обича да пътува, да диша чист въздух в някоя планина и да пие капучино с приятелки. Неотлъчно до нея във всеки един възможен момент е нейното куче – мини пудел на име Гетсби. Според Мария той също е много доволен от факта, че тя започна работа в Xplora, защото често идва с нея в офиса, където получава огромно количество внимание, любов… и почерпки.

Мария ни сподели, че от първия момент е усетила, че Xplora е правилното място за нея. След това безкрайните почерпки, разговорите на терасата и забавните моменти са я накарали да се убеди още по-силно в това. Днес тя няма търпение за още смях, докато не те заболи коремът, оптимизиране на кампании и придобиване на нови знания.