Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Когато новогодишните късмети от баницата се сбъдват, получаваме Диди или иначе казано – още един слънчев PM в екипа ни

Тази година обръщайте изключително внимание на това, какво ви се е паднало в новогодишната баница. Нашето ново попълнение в PM екипа ни може да ви потвърди със сигурност, че things do come true. Диди, Ди, Дид, Дидсън или както ви душа иска удря 3 от 3 (да, три парчета баница, cause we flawless) – нова работа, учение и нов дом. Ние сме отговорни за два от късметите, за третия ни се похвали във втората седмица при нас. Така де, в нейния случай 2021 определено компенсира 2020 – рязко, още от януари месец.

Тя е от онези човечета, за които позитивното, усмивката и енергичността са трио движеща сила. Винаги ще намери плюсовете и уроците, дори в ситуации, в които повечето хора ще се позатюхкат. Поговорките за Вуте не ѝ се нравят и определено гледа на всички да им е добре, балансирайки по нейния си дзен начин. Вярва, че колкото и да сме digital, е безкрайно важно да пазим и съхраняваме човешките отношения и живия контакт помежду ни.

Обожава всичко що е музика и танц, като най на сърце са ѝ легнали българските народни танци. Обича да си експериментира с “хелти-шмелти” десерти за душата, а кафето и виното са неразделна част от ежедневието ѝ. Не иска да си признае, но явно тайно обича и да изпуска разни неща, най-вече телефона си. За разлика от приятелите и лоялността към тях, протекторите за телефон ги сменя на две-три седмици.

Смятаме, че ако ѝ вържем ръцете, с цялата нейна експресивност, на моменти ще ѝ бъде малко трудно да бърбори. Казва, че дори и 3-те години като репортер в “По света и у нас” не са успели да сломят това нейно “умение”. Но пък там придобива и учи много други важни качества, които и до ден днешен са ѝ в полза. Диди идва при нас от креативна агенция и споделя, че именно това е супер интересно и важно за нея – от creative да се прехвърли и навлезе в дълбочината на performance маркетинга.

Фокусът сега – да вземе да го изучи тоз Google analytics. Но по-скоро да стане един класически Xplora-ец