Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Нова звездичка заблещука в яркото небе на Social екипа ни

Сещате ли се за онези хора, които виждаме в парка и ни се струва, че са излезли от филм – подскачат, усмихват се, спъват се тук-там, но най-вече изглеждат сякаш съзнанието им е далеч в дълбините на въображението им? Е, Стела е именно от тези хора. Освен това е и новото попълнение в Social редиците на нашите superHUMANS. A, и името й означава “звезда”. 😉

За нея усмивката е мантра, а комуникацията – начин на живот. Обича да говори, да пише и да анализира. На работа се старае да бъде организирана (колкото организиран може да бъде човек, който е зодия “стрелец”) и винаги да е “айляк” (защото е живяла в Пловдив).

Писането я привлича още откакто е трябвало да пише съчинения по картинка. Това я е накарало да се потопи в бурното море на онлайн журналистиката, а тя на свой ред я поставя пред въпроса “Как да достигна до повече хора?” И така се роди желанието да бъде social човече.

Определя се като “непохватен мечтател” и бяга от негативизма с пълна скорост, а двойно по-бързо бяга към кафето рано сутрин. Шегата настрани, тя се старае да е близо до хората около себе си, “да общува” приема като призвание. Често можете да я видите да мълчи, защото вярва, че човек трябва да слуша преди да говори.