Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Перфектният хаос на име Никол

Днес ви представяме Никол – новото криейтив попълнение към Social Media екипа ни. Историята ѝ с маркетинга започва, когато осъзнава, че с първоначалния си избор за кариера няма да достигне върховете, които се стреми да покори, и така бързо променя целите и посоката си на развитие. След като натрупва основните познания, веднага се убеждава, че маркетингът е нейното нещо, и без много да му мисли, се отправя към Xplora, където успява да положи първите си професионални стъпки (нищо че ѝ се получава от втория път – сама признава, че двойките ѝ носят късмет).

Определя се като изключителен перфекционист и смята, че точно поради това свое качество постига успех във всичко, с което се захване. Най-верният ѝ приятел е интуицията – стреми се да прави това, което усеща за правилно, и с всеки изминал момент се изненадва колко прекрасни неща могат да се случат на човек, когато последва този свой вътрешен глас. И въпреки че понякога е голям инат, хората я описват като безкрайно земен човек със странно чувство за хумор и много цветни настроения.

Но освен да изгради кариера в сферата на маркетинга и дизайна, тя мечтае да види Северно сияние, да има огромна градина с лалета и да живее в близост до морето. Маниак е на тема чаши и пухкави чорапи, обожава всичко с вкус на горски плодове  и винаги изпада в екстаз, когато види красив залез или… лисица.

Основната ѝ цел в момента е да продължи да се самоусъвършенства и да развива въображението си и вярва, че е намерила перфектното място за това. С нетърпение очаква да се сблъска с нови предизвикателства и да разбере накъде ще я отведе приключението, наречено Xplora.