Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Борислава – За борбата с гравитацията и славните дигитални подвизи, които предстоят

Борислава научава за Xplora малко след нейното създаване – по това време е студент от специалност „Реклама“  в Нов Български Университет. С интерес следи развитието на агенцията, като мисълта какво би било да e част от нея, нерядко се върти из съзнанието ѝ. 

Пътят на Бубето към нас е доста пъстър и изпълнен главно с BTL активности и организация на събития, но в един слънчев августовски ден тя най-сетне се престрашава да скочи в океана на дигиталните комуникации и се присъединява към Google Performance екипа.
Още от дете обича движението, танците и акробатиката, а Performance-ът e неизменна част от живота ѝ – било то на сцена или, както е тръгнало напоследък, в Google каналите. Оказва се, че и на двете места се чувства еднакво щастлива и в свои води. 

Обожава да предизвиква възможностите си и да преодолява гравитацията, затова почти всеки ден е в Pole Dance залата, където води класове. Голямата ѝ страст е преподаването и това, което й дава криле, е шансът да помага на хората да превъзмогнат страховете си и да повярват, че са способни на много повече, отколкото сами предполагат. Вярва, че процесът на учене е двупосочен, и за нея изворът на мотивация, енергия, вдъхновение и идеи са именно учениците й. 

Категорично смята, че най-голямата заблуда, в която човек може да изпадне, е че знае и умее всичко в дадена област – тогава би бил обречен. Това, което я убеждава, че в Xplora е намерила своето място, са динамиката и приемствеността – всички действат като едно сплотено цяло, а непрестанният поток от информация и знания, които членовете на екипа обменят помежду си, им помага да се изграждат като професионалисти и да се развиват заедно.