Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Едно съвсем искрено представяне на нашето ново social попълнение!

Искра е от онези хора, които на пръв поглед изглеждат срамежливи, но прекараш ли повече от 2 часа с тях, разбираш, че са заредени с позитивна енергия, смях и любов към другите. И въпреки че ни се иска, представянето не може да бъде много дълго. Затова ние ще ви представим 5 блиц факта за нея. Ей така, за да разтопим ледовете.

  1. По образование Иси е PR, по душа – артист, а по призвание – най-новото social човече в екипа ни. Дигиталният маркетинг я открива още в началото на професионалния ѝ път. И така започва тяхната безкрайна щастлива история!
  2. Иси е комбинация от противоречия – въпреки огненото си име, е изключително земен човек, макар и родом от морската ни столица. Обича да чете, да пътува и да прекрачва границите на комфорта си. Вдъхновява се от хората около себе си и не спира да търси нови предизвикателства.
  3. Няколко години се занимава с импровизационен театър, на който дължи умението да изразява креативността си и да работи в екип. По същото време пък учи в немска гимназия, където развива влечението към планирането и точността.
  4. Обожава работата в екип и смята, че сговорната дружина е най-добрият начин за достигане на дигиталните върхове.
  5. Убедена е, че мисията на всеки е да прави живота на останалите по-добър. Нейният начин е да носи щастие на потребителите в социалните мрежи. А олицетворението на щастието определя като “офиса на Xplora”!