Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Запознайте се с Елена, нашето ново попълнение в Google Performance екипа.

Първоначалните разговори с нея са малко по-формални, а обстановката делова. Разбира се, това бързо се променя след първия разговор. Ще я намериш усмихната и винаги готова да съдейства и да бъде полезна с каквото може. Защо това е така? Може би защото преди да поеме по пътя на дигиталните маркетолози, е минала през този на HR-ите.

За себе си Елена споделя, че е създадена с щипка любознателност, щипка широкоскроеност и голяма доза нетърпение. В компания от приятели и познати, тя е добрият слушател. Обича да предизвиква себе си и се старае да не си поставя граници, затова и често черпи знания за сфери, които са й много далечни, но пък именно затова – интересни. Споделя, че харесва разнообразието в ежедневието си, като в същото време облича всичко в рутина, която следва. Нещо, от което винаги се притеснява е закъснението, затова първата най-важна задача за нея сутрин е да е навреме. Като преди това задължително е минала през една чаша кафе и така до вечерта. Любимата й част от деня са именно моментите, споделени с чаша кафе.

Голям интерес проявява към хората. Като цяло философията и психологията са друга нейна слабост. Споделя, че едно от най-важните неща за нея са личностите, с които се обгражда, тъй като вярва, че това оказва много голямо влияние върху самия човек и неговото развитие. Затова и в работата си държи най-вече именно на това – хората и личностните взаимоотношения.

Трите думи, с които описва дигиталния маркетинг са: динамика, разнообразие и предизвикателства. Все неща, които е търсила, преди да се срещнат. А сега всеки ден ги открива и преоткрива в дебрите на Google Ads и Analytics. ☺