Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Щастлива случайност и нелепи истории или казано по друг начин – още едно ново човече в екипа ни

Днес ще ви запознаем с Гери – последното допълнение на Social Media екипа ни. Тя е съчетание от нелепи истории и щастливи случайности и точно по този начин е открила маркетинга и желанието си да се развива точно там.

Определя себе си като целеустремена, амбициозна и отдадена, особено когато вижда смисъл в нещата, които прави. Вярва на интуицията си и се опитва да я следва във всяка ситуация. Има решение за почти всичко, умее да запазва самообладание в напрегнати моменти и да мисли трезво и разумно.

Отделно от всичко сериозно е мечтател, който живее в свой собствен свят и често има нужда да я връщат в реалността. Винаги е за бягствата през уикенда, хамаци и бири в парка и времето прекарано с приятели. Планината и морето са задължителни, както и спорта, когато не я мързи прекалено. Вярва, че всеки има дума на живота си, а нейната е любов, любов към семейство, близки, приятели, към себе си, към живота и към всичко, което прави. (А вече и към Xplora).

Надява се, че Xplora е следващото щастливо приключение в живота ѝ, което ще ѝ донесе не само знания, умения и израстване, но и приятели, смях и красиви емоции.