Това е Ирина – новият ни office manager. ???? Тя обича да събира противоположностите като това да учи 4 години счетоводство в училище и после да кандидатства с литература в УНСС. Да е ясно изразен интроверт, който да излиза пред публика или това да обича допира и писането на хартия, както и да се гмурне във виртуалния свят на диджитал агенция. Да стъпва здраво на земята, но и да лети на розови облаци.

Обича дългосрочните неща, защото само достатъчно дългото време може да разкрива в неподозирани дълбочини. 

Годините ѝ с народните танци и спортното ориентиране са като приключили в прекрасни отношения връзки. От едното ѝ остава да търси ритъма, от другото – да не я е страх да се загуби.
Обича връзката с племенниците си – сините им очи, да измислят истории, да правят щуротии и просто да са заедно. Обича книгите, думите и добрите сюжети.

Не обича да няма какво да обича.

Обича театъра. Пази кутии с програми от представления и така може отново да си припомня и се потапя в атмосферата им. Попада на шоу на ХаХаХа Импро Театър и направо хлътва до уши. След много смях, учене да не я е страх от провал и разбира се, смешни провали, стига до представления на аматьорската група Анонимните театрали, а към днешна дата – импро група Трето Пето. И някак неусетно принципът “ДА и” става неин житейски принцип за приемане, развитие и стремеж към усъвършенстване. 

Обича импро-театъра! Обича всичките му неочакваности, последната от които доведе до идването ѝ в Xplora.