Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Имаме си зайче – Рая, нашият Facebook Advertising Specialist

Рая е студентка четвърти курс, специалност Маркетинг в УНСС. Започна при нас като стажант. След това бързо ни показа, че ни харесва много. Беше взаимно и затова я поканихме да остане за постоянно. А и само за месец тя се превърна в superHuman в създаването на рекламни кампании във Facebook.

Интересът на Рая към маркетинга се запалва в 6ти клас, докато гледа небезизвестното американско предаване “Стажантът”. Още тогава тя предусеща бъдещето в HumanDigital сферата. Нейното мото е, че човек не трябва да оставя мечтите си да бъдат… просто мечти, а да ги превръща в цели и да работи здраво за постигането им. И една от тях (вече осъществена) е била да започне работа в маркетинг агенция. Според нея няма невъзможни неща, а само такива, които отнемат повече време.

Рая обича да ходи на екскурзии, на театър и да чете българска литература, а любимите ѝ автори са Димитър Димов и Димитър Талев. Приветстваме я с добре дошла и й пожелаваме Facebook винаги да й одобрява рекламите, и да намира най-заинтересованите аудитории  😉