Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Нова звезда на Performance Marketing хоризонта

Това е Деница, най-новата звезда на Google Performance Marketing екипа. Името ѝ е звездно, но всъщност произлиза от народното име на планетата Венера. Първоначално тя ни впечатли със своята откритост и мнение за всичко. След това ни грабна със своето доста черно чувство за хумор, което е само малка част от нейния чар. 

Днес тя ни разказва как е разбрала за нас, защо е решила да работи за този екип от супер човеци и как сега не може да си представи да прави нещо друго. А не може да си представи да прави нищо друго, защото тук е открила адски отзивчиви, мили и усмихнати хора, които винаги са готови да помогнат и да се забавляват.  

Маркетингът я преследва още от гимназията, но тя го избягва доста време. Тъй като много обича да пътува и да трупа спомени, Дени избрала да учи Туризъм в университета. След това прекарала няколко години в сферата на маркетинга и продажбите на софтуер, но все нещо ѝ липсвало. Открива липсващото парче от пъзела в статиите за работата с клиенти на Xplora, от които осъзнава на какво високо ниво работят хората там. Така започва да следи постовете на агенцията и научава и колко готини и свежи са, освен това. Сега вече знае, че те са „супер професионалисти с енциклопедични знания в сферата“. 
 
Дени разделя свободното си време време между двете си страсти: четене и тенис. Най-много обича да се потапя в детективските романи на Агата Кристи, от които има цяла колекция. Почива си, докато ги подрежда и категоризира по нови начини, но не позволява на никой друг да се докосва до тях.  

Надява се в работата си при нас като модерен детектив да покаже аналитични умения и методичност в разгадаването на мистериите на дигиталния маркетинг.