Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

КОРПОРАТИВНИ ОБУЧЕНИЯ И КУРСОВЕ ДИГИТАЛЕН Маркетинг

Да споделяме добрите практики е част от нашата философия за HUMAN DIGITAL. В тази връзка водим множество корпораативни обучения и сме създали много курсове по дигитален маркетинг. А понякога провеждаме и индивидуални обучения или изпитваме, за да валидираме знания на digital marketing специалисти.

Най-успешните ни клиенти са тези, при които има бизнес и маркетинг професионалисти, които разбират какво могат да очакват от дигиталния маркетинг. Така заедно с останалите екипи скалират дигиталния маркетинг на компанията си, за да постигат значими бизнес и маркетинг цели.

Текущи проекта

Текущи клиенти

Професионалисти

% human

обучения

Корпоративни обучения

Само в последните 12 месеца сме прровели десетки корпоративни обучения по дигитален маркетинг – на екипите на фармацевтични, телеком, ИТ и технологични, производствени, бързооборотни компании. Винаги акцентът е върху приложимите добри практики, като всеки път правим customization на обучението. Все по търсени стават обученията на две нива – за управленски екипи, и за специализирани маркетинг и продуктови екипи.

Курсове по дигитален маркетинг

Понякога знанията, ако са достатъчни общи и общовалидни, могат да бъдат предадени под формата на курс за обучение по елементи на дигиталния маркетинг. В Xplora Academy имаме много курсове – онлайн, хибридни и присъствени, в ключови области на дигиталния маркетинг Едно от най-популярните са B2B маркетинг, Linkedin маркетинг, Инфлуенсър маркетинг, Планиране и управление на дигитални проекти, Анализиране на резултатите от дигитални маркетинг активности.
дигитален маркетинг
обучения

Индивидуални обучения

Понякога към нас се обръщат за индивидуални обучения или удостоверяване на знания в дадена област – Xplora е фокусирана в дигитален маркетинг за средни и големи компании. Затова, ако имаш такъв интерес, те молим да провериш какви са опциите през Xplora Academy и ще се радваме да помогнем за развитието на кариерата ти в маркетинга.

На много малко места можеш да намериш толкова много безплатна информация – ще откриеш над 100 безплатни лекции, както и детайлни примери. От екипа ни и от лектори от бизнеса.