Какво е да работиш в Xplora

Текущи проекта

Текущи клиенти

Професионалисти

% human

ИЗГЛЕЖДАТЕ ЯКИ. ТАКА ЛИ Е?

Една снимка говори повече от хиляди думи. Подбрали сме малка част от моментите, които показват какво е да си част от екипа на Xplora и на една агенция за дигитален маркетинг.

Gifs SuperHuman

ЗАЩО ОБИЧАМЕ ДА СЕ НАРИЧАМЕ SUPERHUMANS?

Защото първо сме хора, а след това професионалисти в дадена компания. Както посочва Антоан дьо Сент-Екзюпери в “Земя на хората” (същият писател, който е създал “Малкият принц”) – ние сме хора заради отговорностите, които носим към останалите, и заради стойността, която им даваме. Всеки в екипа ни е различен и ние обожаваме това. Съветваме те да се вдъхновиш от споделеното от superHUMANs тук.

КАКВО Е ДА СИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ В XPLORA?

Както не можеш да опишеш всичко за един човек в булети, така е трудно и да опишем какво е да си част от екипа на Xplora. И все пак изредихме някои неща, които ще те накарат да се почувстваш като част от екипа ни, в подточки:

 

  • Просто е готино да си част от страхотен екип.
  • Развиваш се в твоята предпочитана област, но ти помагаме да имаш и по-широки маркетинг знания и умения.
  • Работиш за страхотни клиенти, които правиш успешни и които уважават труда ти. Често лично представяш и защитаваш пред клиентите идеите и резултатите.
  • Участваш в цялостната работа за даден клиент и споделяте успехите в екипа, независимо в кое звено си.
  • Растеш като позиция с натрупването на повече умения и поемането на повече отговорности към клиентите и екипа.
  • Почивката ти е свещена и никой не те “закача” тогава.
  • Work hard, play hard е нещо, което се случва естествено.

Посочихме ти някои от нашите причини да харесваме работата в Xplora. Ще се радваме и ти да намериш своята, защото те са много! И са пъстри, каквито са и
хората в екипа ни. Като тази, че нямаме т.нар. timesheets (или известни като timeshits), защото вярваме в отговорността на хората и че те добавят стойност по различен начин, а не просто да набиват едни данни колко време са работили по дадена задача или проект. Именно защото имаме човешки отношения с клиентите си, което означава, че се водим винаги от това да ги правим успешни и се уважаваме взаимно. Естествено, разказваме за баланса, който ние наричаме “work hard, play hard”. И за любимата на всички причина, а именно – че сме dog friendly office. Виж всички 46 причини да се кефим, че работим в Xplora.

обяви за работа

Актуални обяви за работа

За нас е особено важно всеки да се чувства на своето място, да развива потенциала си, да намери в екипа истински приятели. Ако припознаваш нашите ценности, принципи и екип, ще се радваме да кандидатстваш или препратиш на някого някоя от активните ни обяви за работа. Не обявяваме толкова често нови позиции, затова не отлагай да помогнеш на себе си или на твой приятел да стане superHUMAN.

често задавани въпроси

Сигурно вече имаш въпроси. За да те улесним, ето и най-често задаваните въпроси от хора, които имат интерес за стаж или работа в Xplora.

Има ли work-life balance? Чувал съм, че в агенциите се работи на високи обороти и няма време за почивка.

Гордеем се, че следваме мисията си за HUMAN DIGITAL и създаваме балансирана среда за работа. Всеки намира баланс в работата, а често насърчаваме хората да не пропускат да си вземат отпуск и да си почиват. Съветваме те да прочетеш интервюто на Кали, Project Manager в екипа ни, която споделя как е намерила страхотен work-life balance при нас.

Има ли home office и колко дни?

Всеки може да ползва колкото дни home office желае. Въпреки това за новите членове на екипа очакваме, когато е възможно, преобладаващо да бъдат в офиса, за да се сработят с мениджъра си, с екипа, както и с целия колектив. Извън това изключение home office се ползва от всеки, когато и колкото реши, стига да изпълнява отговорностите си към клиентите и екипа.

Наистина ли сте dog-friendly?

Винаги сме били dog-friendly, но не сме го обявявали. След като разбрахме, че Кати ни обмисляла като опция и след това ни избира и заради това - смело споделихме със света. Много от нас имат домашни любимци и без проблем сме home office, ако трябва да се грижим за тях, а който има куче - често го води в офиса да му се порадваме всички.

Наказвате ли грешките?

Вярваме, че е човешко, когато работиш усилено, да допуснеш грешка. Важното е всеки да има усещане за отговорността, която носи към клиентите и към екипа. Никой никога не е бил санкциониран в Xplora. Единственият случай, който помним е на Теди, която приготви лакомства за екипа.