Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Digital и лично с нашите superHUMAN стажанти – Стефи

  1. Разкажи ни малко за себе си? 

Казвам се Стефания и съм на 20 години, по-голямата част от които съм прекарала в град София. Обичам да пътувам на близко и далеч, да танцувам,  да гледам анимационни филми, да забърквам къде вкусотии, къде не толкова и да прекарвам време с любимите ми хора. Определям се като много пъстра личност, която обича да поема и покорява нови предизвикателства.

  1. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

След като завърших гимназия си нямах идея с какво искам да се занимавам. Реших да използвам рационален метод и да помисля какво правя най-често, което ми се отдава. Като един типичен представител на Gen Z това се оказа цъкането из социалните медии и бързото намиране на информация в интернет. То пък взе, че наистина стана моето нещо!

  1. С какво те спечели Xplora?

Първият курс свързан с дигитален маркетинг, който изкарах, беше воден от Георги Малчев. Още тогава той и всички от екипа, които идваха като гост-лектори, ме впечатлиха с топло и human отношение към всички студенти. Няколко месеца по-късно валидирах мнението си за агенцията и от курса им по Instagram Marketing, където взех решението, че Xplora задължително трябва да стане част от моето digital journey.

  1. Как премина стажа?

Стажът ми премина доста приятно, забавно, неподправено и полезно. Щастлива съм, че попаднах на екип, съвсем близък до моята персона, това определено беше голям фактор в доброто преминаване на времето ми в офиса. А любимите ми моменти бяха, тези които споделях с ментора ми – Меги. ????

  1. Кое ти беше най-интересно?

Най-интересните ми моменти бяха планирането на постинг планове и после създаването им, снимките, чакането на готовите визии. Определено усещах голяма доза вълнение. Друго любимо мое нещо беше да наблюдавам как тече процеса на работа из офиса, динамиката и подреденият хаос, които вилнеят тук са несравними.

  1. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

Един от по-сложните моменти, през които минах по време на стажа си беше първата ми седмица без ментор и доста повече задължения от редовното. Но отново тук на помощ дойдоха чудесните хора от екипа, които постоянно отговаряха на умните и не толкова умните ми въпроси. Пак благодаря!

  1. Какво те вдъхнови най-много през този период?

За мен едно от най-вдъхновяващите неща беше отдадеността на всеки и желанието им да идват всеки ден в офиса и да мачкат проект след проект. В години, в които всеки мрънка как не иска да ходи на работа и как не харесва това, което прави, е истинско удоволствие да видиш толкова много сладки човечета, които горят в работата си. Просто е неизбежно да не хванеш от тяхната искра.

  1. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

Запомних, че ако до 11:00 не решиш какво искаш да ядеш, най-вероятно ще останеш гладен. Че ако изпуснеш да излезеш на тераса с някого, винаги ще има втори път, ама не е хубаво да изпускаш. Че ако запееш нещо, Меги и Теди винаги ще ти довършат куплета. Че е супер да си първо human, после всичко останало.

  1. Как се чувстваш сега като официална част от екипа? 

По-щастлива от всякога! А и горда със себе си, естествено. 🙂