Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Елена, но не от Троя, а от Xplora

Това е Елена. Всъщност няма нищо общо с пустинята или пък с древна Троя, така че предпочита да я наричат просто Ели.

Избира да се занимава с графичен дизайн, защото вярва, че изкуството не трябва да бъде заключено само в художествените галерии, а трябва да се вижда навсякъде около нас – по улиците и в телефоните ни.

Завършила Националната художествена академия, няма търпение да се гмурне в истинския живот на графичния дизайнер. Не! Не онзи, в който ден и нощ се сливат в едно, а и какво значение има външният свят, когато крайният срок беше вчера… Или пък онзи, в който съотношението кафе-вода в тялото става неестествено за жив организъм.

Тя е идеалист и вярва в еднорози. Търси онзи живот, в който правиш това, което обичаш, в който никога не ти е скучно, защото си заобиколен от хора със същите интереси и ходиш на работа с кеф! С радост споделя, че еднорози съществуват – именно в нашия екип!

Освен в силата на красотата, вярва и в доброто и се стреми към него. Как? Ами често можете да я намерите на протест за правата на животните или просто галейки някое бездомно животинче. Само да чуе, че някой, някъде говори за животни или още по-добре – за кучета, ушите ѝ се наострят като на доберман! Ако до момента си е седяла тихо пред компютъра, унесена в дизайнстване, то вече е готова да се включи разпалено в разговора!