Боби е най-новият Social Media Monster в отбора.

Той е от хората, за които “и” е число. Брои 5, 6, 7, 8 скача с двата крака, готов за приключения.

Боби изповядва железния принцип, че няма човек на света, който не може да танцува. Има хора, които не искат.

За него всичко е черно или бяло и сивата гама никак не му понася. Позитивизъм с доза реализъм over 9000.

Боби е изгледал целия YouTube… два пъти (според него).

Идва при нас от далечната земя на БАЦЕ-тата, позната като Враца, но ние няма да се шегуваме с израза: “Там, където гарга не каца”.

Е, казахме си го, но той е МЕГА и ще ни се размине…или ще ни накара да танцуваме за “наказание”.

Танцьор и хореограф от 10+ години в сферата на Hip-hop и Street Dance танците.

Гордее се с няколкото музикални видео клипа, в които е участвал. СкандаУно, нали? 😉

Другата страст на Боби е тенисът. Във всичките му разновидности – на корт, на маса (все още говорим за тенис :D), където и да е. Следи големите турнири с интерес и практикува винаги при наличие на повече свободно време.

Суперсилите му са емпатия, сарказъм, ирония, самоирония, музикалност и бекхенд с една ръка като на Роджър Федерер, хаха.

Боби е огромен фен на сарказма, крайното чувство за хумор, F.R.I.E.N.D.S, Star Wars, дълбоките и смислени разговори, макар че понякога ще го откриеш да води дискусия дори и със себе си. Напълно сериозен в това да не се взема прекалено насериозно.

Какво доведе Боби при нас?

Той изповядва поговорката “Team work makes the dream work”, иначе казано “Сговорна дружина, планина повдига”. След кратко лутане в дигиталния свят, той ни откри и видя, че сме МЕГА яки и сме едно голямо и цветно семейство.

Какво е Xplora за Боби?

Мечта…Фантазия…Реалност! *тук трябва да вмъкнем място за радостен танц* Преди няколко години той разбира за нас от курсовете на SoftUni Digital и програмата по дигитален маркетинг, в която Георги Малчев е лектор. Започва да следи изявите ни и си казва, че един ден за него ще е огромно удоволствие, ако има възможността да работи с толкова готини хора.

За Боби релевантното съдържание и стратегия, комуникирани на правилния таргет с необходимия инсайт в Social Media каналите, са задължителни за постигането на успех в развитието на един бранд. А както знаем, ние обичаме да правим клиентите си успешни и затова Боби си го взехме в нашето МЕГА яко семейство.

Пожелаваме на Боби много приключения и едно огромно ДОБРЕ ДОШЪЛ в нашия superHuman екип! 🙂