Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Social екипът ни заСИЯ с ново човече

Запознайте се със Сия – нашето ново Social човече!

Какво да ви разкажем за нея ли? Тя е ведра, усмихната, дребна и винаги с нещо розово около себе си (по ирония на съдбата на снимката не се забелязва нищо розово ????). Определя се като любопитен и любознателен човек, който винаги търси причината зад нещата и трудно се примирява с отговора „защото така“.

Старае се винаги да забелязва и оценява малките неща, защото вярва, че в тях се крие най-хубавото от живота. Обича да прекарва времето си с нааай-любимите хора и да ги изненадва с малки подаръци от сърце, просто ей така.

Иначе харесва и обича какво ли не, но най-вече морето, плажа, чихуахуата, студената бира, кулинарните предавания и Формула 1 (#ForzaFerrari). За по-дълъг списък, моля обърнете се към нея.

От малка се чуди каква ще стане като порасне, но вярва, че вече е открила своето и го прави с искрено желание и ентусиазъм. Гордее се с чувството си за отговорност, на което са я научили прекрасните й родители, но и знае, че всеки работен ден трябва да е щедро допълнен от много смях – е, намерила е мястото! ❤