Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Запознайте се със Сиси – щипка усмивка, лъжичка любов и шепа мечти

Новото ни SuperHuman човече крие щастие в душата и не се страхува да говори с непознати. Казва се Сиси и е на 23 г. Завършила е бакалавър „Медии и журналистика“, а съвсем скоро ще защитава и магистърска теза по „Рекламен мениджмънт“.

Ще я познаете по неизчерпаемата енергия и звучния смях. Тя е вечно усмихната и вечно влюбена…в живота и онези му дребни сладости, които превръщат обикновеното съществуване в екзистенциална цялост. Обича монохромната фотография, дългите разходки на по чаша ароматно кафе и испанския език. Често се губи…в дебели книги, чужди умове и улиците на непознати градове.

Не се страхува да експериментира в кухнята вкусно и здравословно – защото качествената храна е религия, а тялото е храм, който трябва да почитаме ежедневно само с най-доброто…и затова тя честичко се грижи да си похапваме домашно приготвени вкусотийки. Пристрастена е към спорта във всичките му форми – редува вдигане на тежести с йога и признава, че тренировките й набавят необходимия коктейл от ендорфини за щастлив живот.

Вярва, че хората са необятна Вселена, а думите – силно оръжие, което трябва да се използва внимателно, защото неведнъж комбинацията от двете е водила до революции. Обича да разказва истории – от онези човешките, в които главният герой се губи, за да се намери по-осъзнат и одухотворен.

Мечтае да не спира да мечтае – да продължава да „диша и издиша щастие“ и да намира красота навсякъде около себе си.

Пожела ни същото по много и от ❤️ и ни обеща да се грижи да си хапваме сладичко, за да усмивките съвсем да не слизат от нашето лице!