Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Мадлен – между редовете, по покривите и обратно в играта

Мадлен е новият superHUMAN в Social Media отбора. Обича сарказма, edgy шегичките и самоиронията. Също така – всичките си 30 деца от школата ѝ по street dance. Писането и танците са нейният начин да създава по-приятни реалности. Суперсилата ѝ е да носи няколко дини под една мишница и никога да не ги изпуска. (Тук всички плюем в пазва против уроки!)

Тя има особен сантимент към филмите на Сорентино и простора, който той дава на обектите и човешките страсти. Мади, както тук я наричаме, се захласва и по добре сниманите музикални видеа, рекламите с послания и късометражките.

Любимци са ѝ Димов, Болгаков и Фицджералд, но с кратките форми се чувства в свои води. Facebook, Instagram и останалите социални мрежи разглежда като своеобразни галерии – лични или бизнес – страниците трябва да са изпипани и добре курирани. Тя е онзи критичен поглед, който винаги ще забележи, ако картината е на криво или не на място.

Предвид, че е social media addicted, Мади коментира някои viral съдържания. Засрамено ни споделя, че #10yearschallenge ѝ показал как 10 години по-рано ползвала Facebook, за да си прави тестове и да пише на латиница по стената си. Освен това казва, че за нея важи супер популярният quote от тази година: “I’ve decided my 2019 will start on February. January is a free trial month.” И така и стана, след кратка почивка, тя вече е част от нашия екип!