Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Късметът на Social екипа от баницата – Деси 😉

Това е Десислава. Тя се гордее с прекрасното си семейство и е истински благодарна както за него, така и за страхотните си приятели и котка, на име Моника Кънева. Твърди, че е най-щастливият човек, който познава, обича да чете, да играе speedminton, да приключенства, да бъде сред природата и държи някъде да споменем Parov Stelar. Така че: Parov Stelar. Завършила е френската гимназия, а по-късно и програма Реклама в НБУ. Казва, че ще бъде вечно признателна на преподавателите си от гимназията и университета, защото те не просто са й предали знания и опит, но и са спомогнали значително за изграждането й като личност. Ето какво ни сподели Деси за последните два месеца, в които беше наш стажант:

“Емоциите, свързани с XploraBG, започнаха да ме заливат още от момента, в който разбрах, че е обявена стажантска позиция. Чувствах, че това е моето място, най-вече защото познавах Георги Малчев. Просто знаех, че това е нещо специално, както впрочем всичко, с което той се захваща, и вече въодушевено мечтаех да се докосна до агенцията и до хората, които бяха част от нея. След известно време супер хюманите от екипа, към който желаех да се присъединя – Теди, Марти и Ленко ме повикаха на интервю и…  Беше любов от пръв поглед! Наистина беше. Пеперуди в корема, ускорен пулс и усмивка до ушите. Признавам, след първата ни среща препрочитах кореспонденцията ни отново и отново, а каква еуфория ме обзе, когато разбрах, че са ме харесали. Не можете да си представите колко танци на щастието изтанцувах, колко песни изкрещях и колко глави надух с радостни писъци. Но нали знаете как е в любовта – никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него.

Освен забавен, вълнуващ, интересен и динамичен, стажът беше и изключително полезен за мен, нещо като втори бакалавър. Благодарение на вниманието, което всеки ми отделяше, научих наистина много: как да модерирам фейсбук страници, как да създавам ивенти, как да следя  резултатите от рекламните активности и да ги анализирам в последствие. От създаването на креативни и достатъчно ефективни постове с рекламна цел в социалните медии, през писането на доклади до клиенти, до това какво всъщност означава DREAM TEAM.

Трудно ми е да предам накратко емоциите, впечатленията си и всичко, което съм научила за тези два месеца. Ще цитирам Шекспир, за да ме разберете по-добре: “Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.” Е, от два месеца се чувствам по-жива от всякога.

PS: Благодаря на всички от XploraBG! Продължавайте да правите света по-добър, а бизнеса – по-човешки!“