Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Представяме ви Емили – новото лъчезарно попълнение в Social Performance екипа ни

Дойде моментът, в който отново да представим един нов член от семейството на Xplora  BG. Едно човече, което отскоро е вече официален член на Social Performance екипа – Емили. Тя споделя, че най-важното качество, което трябва да притежава човек, е отношението му към себе си и околните. По време на стажа забелязва, че хората в агенцията са неслучайно подбрани. Първото ѝ впечатление е именно, че всички са усмихнати, лъчезарни и земни хора, които знаят как да се забавляват въпреки задълженията на работното място. Това е и причината да смята, че е открила своята перфектна работна среда.

Емили е студентка, изучаваща специалност „Реклама“ към департамент “Mедии, комуникации и шоубизнес”. Споделя, че още от малка е имала интерес към личните истории на хората. Затова доста често е била насреща, когато някой има нужда да сподели за свой проблем или се нуждае от съвет. Тези качества – да открива най- практичните решения и да ги споделя с останалите, не остават в миналото. След като завършва основното си образование, се насочва към специалност, която да развие нейните комуникативни и аналитични качества. Така попада в Нов български университет. Там се сбъсква с различни проекти и казуси в сфератата на рекламата и маркетинга и среща много интересни и различни хора.

След две години студентство решава да започне истинска работа. Работа, която да е интересна, вълнуваща, иновативна и най-важното, която да ѝ доставя удоволствие. Така открива Xplora и започва стаж. По време на обучението си при нас се запознава подробно с дигиталния маркетинг и твърди, че комуникацията е ключът към успеха на всеки бизнес. Този ключ отваря врати и открехва множество хоризонти. И тук се намесват тези човечета като нея, които вече решават важни бизнес проблеми и реализират маркетингови стратегии в дигиталния свят.
И това е тепърва началото…

Предстоят ѝ още много незабравими и интересни моменти като един младши Xplora-ец.