Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Злати – новите златни ръце в Social Performance екипа

Днес ще ви представим Злати. Той е от Стара Загора, където завършва Търговската гимназия. Решава да продължи развитието си в сферата на икономиката и записва да следва в Софийски университет със специалност “Стопанско управление”. След първата си година на обучение решава да запише програмата по дигитален маркетинг на СофтУни, където открива своята страст към маркетинга. Не след дълго разбира за Xplora. Няколко месеца след успешно завършване на курса попада на наша стажантска обява – не се замисля и веднага кандидатства. Два месеца по-късно след неговия стаж той е едно от новите попълнения към Social Performance екипа на Xplora.

Смята се за перфекционист и целеустремен човек. Винаги търси плюсовете и минусите във всяка една ситуация, като според него това му помага да постига по-лесно успехи във всичко, с което се захване. Маниак е на тема баскетбол, като любимият му отбор е Golden State Warriors. Мечтае скоро да има възможност да отиде да гледа мач на живо от NBA.

Обича много лятото и морето. В свободното си време играе баскетбол с приятели или се разхожда с приятна компания. Вярва, че човек не трябва да спира да се развива и винаги да си поставя по-високи цели.

Споделя, че в работна среда изключително много държи на лоялността между хората и винаги е готов да помогне с каквото може.

Фокусът му в момента е да продължава да се развива в сферата на дигиталния маркетинг, като вярва, че е намерил перфектното място и среда за постигане на тази цел.