Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Катето е като Escape стая, от която не искаш да избягаш

Трудно е да я снимаш, тя винаги се смее от сърце, не се спира и е по-добра в правенето на физиономии по снимките, отколкото в мирното заставане пред камера. Такава е и в живота – динамична.

Не го налага, но има мнение за нещата, които познава добре, и с манипулативните техники, които е учила в ПР, ще те накара и теб да повярваш в това, в което и тя. Обича дискусиите, дебатите. Мечтае да презентира и да вдъхновява. Още на 21 успява да защити свой собствен проект за Образователни пъзел стаи (Escape rooms) на колела и до днес успешно го развива.

В чантата й ще намерите тефтер, криминален роман и панделки (според нея – винаги трябва да си готов да подариш старателно украсен подарък ). Музиката винаги е в душата й, а ритъмът – в ходилата й. Тя е много самокритична и взискателна към себе си, амбициозна и когато открие своеТО нещо, влага 110% от себе си. Приятелите й я наричат „мамето“ и я определят като разума в групата, емоционална и експресивна (истински огън!), но едновременно с това стъпила здраво на земята. Винаги знае какво да каже, за да накара хората около нея да се усмихнат ( или да се заливат от смях! ). Тя е повече от любител на настолните игри, асоциациите са й страст (въпреки че рисува конете като патици). А в почивните дни трудно ще я откриете в София – тя е на километри от шума и суетата както физически, така и душевно. Тя е в градината на село, сред природата – в нейния Escape!